Lager Berge trøbbel for Solskjær?

Manchester United kjemper for å holde liv i Champions League-drømmen. Onsdag kommer Sander Berge og Sheffield United til Old Trafford.

FOTBALLUKE: Det er mange kamper å glede seg til i Premier League denne uken.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:22. juni 2020Endret:2. januar 2023

Manchester United kjemper om en plass i Champions League. Opp til Chelsea som ligger på den viktige fjerdeplassen skiller fem poeng.

Spill på Langoddsen her!

Onsdag kveld kommer Sander Berge og Sheffield United til Old Trafford. De er bare to poeng bak Ole Gunnar Solskjærs menn - og henger også med i kampen om en Champions League-plass.

Ble byttet ut

Manchester United kommer fra 1-1 borte mot Tottenham, mens Sander Berge & Co tapte 1-3 borte mot Newcastle, der forsvarsspiller John Egan ble utvist rett etter pause. Berge ble byttet ut etter 66 minutter.

Her finner du tabell og resultater i Premier League

Etter Tottenham-kampen var Manchester United-spiller Luke Shaw klar på hva som gjelder nå.

- Vi må pushe på videre. Rekken uten tap består, men fremover må vi gjøre uavgjort til seier. Det er det viktigste nå, sa Shaw klubbens hjemmeside.

King i bunnstrid

Joshua Kings Bournemouth står med begge beina godt plantet i bunnstriden etter 0-2 hjemme mot Crystal Palace i helgen. Onsdag møter de Wolverhampton på bortebane. Wolverhampton har samme poengsum som Manchester United og henger for alvor med i kampen om en plass i Champions League.

Bournemouth ligger på nedrykkplass og er i poengnød. King ble skadet mot Palace og det er foreløpig usikkert om han spiller.

Seriemestere onsdag?

Serieleder Liverpool får besøk av Crystal Palace. Liverpool spilte 1-1 borte mot byrival Everton søndag. Det var Liverpools andre uavgjorte kamp denne sesongen.

På hele sesongen har de bare avgitt syv poeng.