I kveld må du velge: Braut Haaland eller Liverpool

Tirsdag kveld får du velge. Regjerende mester Liverpool mot Atletico Madrid eller Erling Braut Haalands første Champions League-opptreden for Borussia Dortmund.

CHAMPIONS LEAGUE ER TILBAKE: Denne uken står Champions League på menyen igjen.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:17. februar 2020Endret:2. januar 2023

Champions League er tilbake denne uka. Og nå er det utslagsrundene som står for tur.

Og det er noen herlige kamper på menyen allerede den første kvelden.

  • 21.00: Dortmund - PSG, Viasport 1.

  • 21.00: Atlético Madrid - Liverpool, TV 2 Sport 1.

Enten må du velge hva du vil se, eller så må du finne fram en sekundær skjerm så du får med deg alt.

Tilbake der de vant

For Liverpool innebærer den første kampen en retur til arenaen hvor de vant turneringen i vår. Wanda Metropolitano var arenaen hvor de slo Tottenham i finalen.

Denne gangen er det laget som har hatt Wanda Metropolitano som hjemmearena siden 2017 som står på motsatt banehalvdel.

Hva tror du? Spill på Langoddsen.

Åttedelsfinalene spilles over to kamper med bortemålsregel. Liverpool er store favoritter til å ta seg videre på Langoddsen. De er også favoritter til å vinne oppgjøret i Madrid. I skrivende stund er HUB-oddsen slik:

3,05 - 3,20 - 2,30

Her finner du kampen på Langoddsen!

Ellevill form

Liverpool har vært i en fenomenal form hele sesongen. I ligaen har de fortsatt til gode å tape. Eneste poengtapet på de 26 første kampene kom borte mot Manchester United i fjor høst. 17 strake ligakamper er vunnet.

Champions League startet derimot på verst tenkelig vis for de rødkledde. I den første gruppespillskampen mot Napoli tapte engelskmennene. Seier i fire av de fem neste kampene holdt til gruppeseier foran Napoli.

Dårlig form

Tirsdagens motstander Atlético har hatt en tøffere sesong. Foreløpig ligger hovedstadslaget på en 4. plass i La Liga. Formen den siste tiden har ikke vært veldig betryggende heller. De fem siste ligakampene har gitt 1-2-2. I helga ble det 2-2 borte mot Valencia etter at Atlético ledet to ganger.

I Champions League endte spanjolene på en 2. plass i sin gruppe bak Juventus. Atlético tapte borte for Juventus og Bayer Leverkusen i gruppespillet. Hjemme mot Ronaldo & co. endte det 2-2. Leverkusen og Lokomotiv Moskva ble slått to ganger, det holdt til avansement.

Her finner du kampen på Langoddsen!

Fortsetter Brauts målform?

Tirsdagens andre kamp er Borussia Dortmund mot Paris Saint-Germain.

Erling Braut Haaland spilte gruppespillet for RB Salzburg. Nå skal han spille Champions League-fotball foran den gule veggen i Dortmund.

For Salzburg scoret Haaland åtte mål i gruppespillet. Kun Bayerns Robert Lewandowski har flere nettkjenninger i årets turnering.

Tyskerne plukket med seg ti poeng i "dødens gruppe" hvor Inter ble sendt ut, mens Dortmund tok andreplassen bak Barcelona.

Hjemme gikk de ubeseiret gjennom gruppespillet. Barcelona var det eneste laget som fikk med seg poeng fra Signal Iduna Park.

Scorer Haaland? Spill på Langoddsen!

Motstander PSG gikk gjennom gruppespillet uten å tape. Champions League-spillet fikk en perfekt start da Real Madrid ble knust 3-0 i åpningskampen.

Club Brügge og Galatasaray ble begge slått to ganger, mens borteoppgjøret mot Real endte 2-2.

Relaterte artikler