Gigantoppgjøret Man. Utd.- Liverpool: Klopps menn må vinne

Liverpool trenger sårt tre poeng når de gjester Old Trafford søndag.

ERKERIVALER: Oppgjøret United-Liverpool kommer til å samle svært mange foran tv-apparatene søndag ettermiddag.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:30. april 2021Endret:2. januar 2023

Ting har ikke gått Liverpools vei denne sesongen. Og med fem kamper igjen henger Champions League-deltakelse kommende sesong i en tynn tråd.

Forrige helgs uavgjort mot Chelsea sørget for at det nå er fire poeng opp til Chelsea på den viktige 4. plassen.

Søndag 17.30: Manchester United - Liverpool, direkte på TV 2 Sport Premium.

Man. Utd. - Liverpool på Langoddsen (kampstart 17.30 søndag - kampen sender på TV 2 Sport Premium)

Vertene kommer fra en meget god opplevelse mot Roma. De lå under 2-1 torsdag kveld, men snudde kampen til en overlegen 6-2-seier. Avansementet til Europa League-finalen er med andre ord så godt som sikret.

Ole Gunnar Solskjær trenger trolig ikke å tenke på å måtte spare spillere til torsdagens retur i den italienske hovedstaden.

Overtidstrøbbel

Liverpool har hatt fri siden forrige helg. Da glapp to poeng på overtid hjemme mot Newcastle. The Magpies utlignet faktisk to ganger. Først ved Callum Wilson - en scoring som ble annullert av VAR, før Joe Willock fant veien til nettmaskene. Den scoringen ble stående.

Også i runden før glapp seieren mot slutten. Da var det Leeds som utlignet tre minutter før fulltid. Før det var Liverpool på rett spor med tre strake ligaseiere.

Ligaen er alt Liverpool har igjen denne sesongen. I FA-cupen var det nettopp United på Old Trafford som ble for sterke. Lagene møttes i mai og en sen Bruno Fernandes-scoring sørget for 3-2-seier til vertene.

Man. Utd. - Liverpool på Langoddsen (kampstart 17.30 søndag - kampen sender på TV 2 Sport Premium)

Favoritt

På Langoddsen er faktisk Liverpool favoritter i skrivende stund.

2,65 - 3,40 - 2,45 er HUB-oddsen til fulltid fredag formiddag. 

OBS. Oddsen kan ha endret seg.

Utfallet av kampen kan også avgjøre om Manchester City blir ligamester søndag. For hvis City vinner sin kamp lørdag og Liverpool slår United, da er City ligamester.

United har selv et godt grep om 2. plassen med fem poengs luke ned til Leicester. 13 ligakamper uten tap har de røde djevlene. Sist lag som slo Solskjærs mannskap var nedrykksklare Sheffield United i januar.

Det motsatte ligaoppgjøret mellom Man. Utd. og Liverpool endte med 0-0. Også det i januar. 

Uavgjort har vært et vanlig resultat i ligaen mellom Solskjær og Klopp. Tre av de fire ligakampene dem i mellom har endt med U. Den siste vant Liverpool.

Man. Utd. - Liverpool på Langoddsen (kampstart 17.30 søndag - kampen sender på TV 2 Sport Premium)

Relaterte artikler