United på etterskudd uten poeng mot City

Manchester-derby står på helgas meny. Et derby Ole Gunnar Solskjær trenger å få med seg noe fra.

DERBY: Manchester-derby står på helgens meny i Premier League.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:4. mars 2020Endret:2. januar 2023

Helgens godbit fra Premier League finner sted søndag ettermiddag. Da er det duket for Manchester-derby fra Old Trafford.

Søndag 17.30: Manchester United - Manchester City, direkte på TV 2 Sport Premium.

Spill på Langoddsen!

Vertene kjemper for 4. plassen i ligaen, mens City har festet et grep om 2. plassen.

Dette blir fjerde gang i inneværende sesong at lagene møtes. United sjokkerte da de slo City på Etihad i desember. De lyseblå slo tilbake med en 3-1-seier på Old Trafford i Ligacupen. Da hjalp det lite at de røde djevlene vant returen 1-0. City tok seg videre og vant i helga turneringen.

Uten poeng søndag risikerer United å havne på etterskudd i kampen om 4. plassen. Chelsea har allerede tre poengs forsprang, mens Wolverhampton er a poeng med United. Like bak følger Tottenham og overraskelseslaget Sheffield United som også har en kamp til gode.

Spill på Langoddsen!

Liverpool ute av form

Liverpools formkurve har fått en skikkelig dupp den siste tiden. Først ble de slått av Atlético i Champions League, så slo de tilbake mot West Ham med en 3-2-seier. Men mot Watford forrige helg kom det første ligatapet, så røk de ut av FA-cupen mot Chelsea tirsdag.

Lørdag formiddag hjemme mot Bourmemouth er første anledning til å slå tilbake.

Lørdag 13.30: Liverpool - Bournemouth, direkte på TV 2 Sport Premium.

Spill på Langoddsen!

Her er hele Premier League-runda:

Lørdag13.30LiverpoolBournemouthTV 2 Sport Premium 16.00ArsenalWest HamTV 2 Sport Premium 16.00SouthamptonNewcastle  16.00Sheffield UnitedNorwich  16.00Crystal PalaceWatford  16.00WolverhamptonBrighton  18.30BurnleyTottenham Søndag15.00ChelseaEverton  17.30Manchester UnitedManchester CityTV 2 Sport PremiumMandag21.00LeicesterAston VillaTV 2 Sport Premium

Relaterte artikler