lotto

Lørdag ringer vi minst 33 ekstra Lotto-millionærer

Vinnerteamet hos Norsk Tipping gleder seg. Lørdag ringer de rundt 33 ekstra Lotto-millionærer!

TELEFONEN FRA HAMAR: Pie-Christine Skagsoset Norseng er en av dem som er klare for å ringe minst 33 ekstra Lotto-millionærer på Supertrekning i Lotto.Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:31. juli 2019Endret:2. januar 2023

- Vi kan ikke klage på arbeidsoppgavene. Tenk å få ringe folk å fortelle dem at de er blitt Lotto-millionærer, sier trekningsredaktør Pie C. Skagsoset Norseng.

Hun er en av tre i Norsk Tippings vinnerteam som får ekstra mye å gjøre lørdag 14 .september. Da skal nemlig rundt 33 Lotto-millionærer få en Telefon fra Hamar – og det er i tillegg til spillerne som får sju rette i Lotto.

- Vi gleder oss til å høre folks reaksjoner. Av erfaring vet vi at det er mange som ikke kommer til å tro på oss, og at vi må bruke litt tid på å overbevise de ferske millionærene, fortsetter Norseng. 

Spill Lotto og bli med i trekningen her!

Fem kjappe om Supertrekning i Lotto

  1. Supertrekning i Lotto betyr at vi trekker ut ekstra mange Lotto-millionærer. 

  2. Denne trekningen gjennomføres i tillegg til den ordinære Lotto-trekningen, fire ganger i året. 

  3. Alt du må gjøre for å være med i Supertrekningen, er å sørge for å ha spilt Lotto minst én gang siden forrige Supertrekning (lørdag 22. juni).

  4. Jo flere Lotto-rekker du har spilt, desto flere deltakelser får du i Supertrekningen. Spiller du for eksempel ti rekker, får du ti «lodd i hatten».

  5. Neste Supertrekning er altså lørdag 14. september, og da trekker vi ut ca. 33 ekstra spillere som vinner 1 million kroner hver.

Vi ringer fra 625 60 000

Dersom du blir en av de heldige, så ringer vårt vinnerteam deg fra vinnernummeret 625 60 000. Lagre telefonnummeret vårt nå, så er du sikker på at du tar telefonen dersom vi ringer.

PS: I den ordinære førstepremiepotten i Lotto venter ca. 14 millioner kroner. 

Spill Lotto her før lørdag 14. september klokka 18 for å være med på supertrekningen!

Lykke til!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse! Les mer HER.

(Vinnersannsynligheten for sju rette i Lotto er 1:5,4 millioner pr. rekke. Sjansen for å blir en av millionærene i Supertrekning er 1:5,5 mill. per rekke.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler