På lørdag skjer det igjen: Bonuspotten skal ut

Det er drøye to måneder siden sist, men nå står bonuspottmillionene der og venter på tipperne igjen. Lørdagskupongen kan med andre ord gi flere en solid opptur.

TIPP OG VINN: Klarer du å prikke 12'ern på Lørdagskupongen?
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:14. august 2018Endret:2. januar 2023

Bonuspotten i Tipping har passert tre millioner kroner, og da skal den utbetales. Det skjer ved at den puttes inn i den ordinære tolverpotten og fordeles på alle rekker med 12 rette.

Det skjer på Lørdagskupongen 18. august. 

Lever Tippekupongen her før lørdag kl.15.55

Med bonuspotten og den vanlige tolverpotten får vi en samlet pott på cirka fire millioner kroner. Det betyr at premien for 12 rette - uansett om resultatene er favorittpreget eller ikke - vil bli langt større enn vanlig.

Forrige gang bonuspotten ble fordelt på alle med 12 rette, var lørdag 9. juni. Da var det 15 rekker som gikk inn med 12 rette, og premien ble på hyggelige 274.455 kroner. 

På Lørdagskupongen er det kamper fra "balløya" over hele fjøla; halvparten fra Premier League og resten fra Championship. Kupongen åpner for øvrig med to London-derbyer, Chelsea-Arsenal og Tottenham-Fullham.

Her er hele kupongen:

 1. Chelsea – Arsenal

 2. Tottenham – Fullham

 3. Leicester – Wolverhampton

 4. Everton – Southampton

 5. West Ham – Bournemouth

 6. Ipswich – Aston Villa

 7. Leeds – Rotherham

 8. Sheffield United – Norwich

 9. Millwall – Derby

 10. West Bromwich – Queens Park Rangers

 11. Bristol City – Middlesbrough

 12. Wigan – Nottingham Forest

Systemtipping

Mange mener systemtipping øker sjansen for å vinne i Tipping. Vi har avtale med flere leverandører som gjør at du fritt kan bruke deres systemer. Her finner du mer om systemtipping. (Vinnersannsynligheten for 12 rette i Tipping er 1:531 441).

Relaterte artikler