lottovinnerhistorie

Delte Lotto-potten: Vant 7 mill. hver

To menn fra henholdsvis Sola og Fredrikstad delte Lotto-potten 3. desember. De går nå julen i møte med 7 millioner kroner ekstra på konto.

VINNERREKKA: Disse tallene ble trukket ut lørdag.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:3. desember 2022Endret:10. januar 2023

I snitt trekkes det tre nye Lotto-millionærer hver lørdag, men 3. desember nøyde man seg med to. En mann fra Sola i Rogaland og en mann fra Fredrikstad i Viken er nå 7 millioner kroner rikere etter at de delte førstepremiepotten. Hver av dem vant 7 091 605 kroner.

Mann fra Sola: – Hadde aldri trodd deg uten

– Nei, nå tøyser duEr du seriøs? Det er stygt å tulle med sånt, var det første han sa da han fikk beskjed om at han var blitt Lotto-millionær.

Etter hvert gikk det opp for ham at det var helt sant.

– Det er jo helt fantastisk. Det kunne ikke passet bedre, sier solabuen – men grunnen til at det passer så bra vil han helst holde hemmelig.

– Hadde jeg ikke hatt vinnernummeret lagret på telefonen hadde jeg aldri trodd på deg nå, sier han.

Mann fra Fredrikstad: – Sykeste jeg har vært med på

Også hos vinneren fra Viken var det ren og skjær vantro som ble første reaksjon.

– Nei, du kødder nå, utbrøt han da han fikk høre hvor mye han hadde vunnet.

– Er det mulig. Nå tar det litt overhånd her, sier han fortørnet.

– Denne telefonen hadde jeg aldri trodd jeg skulle få. Dette er det råeste … Det må være det sykeste jeg har vært med på.

Mannen opplyste at han skulle bruke noe av premien til å nedbetale gjeld. Han gledet seg også veldig til å fortelle nyheten til sin bedre halvdel.

– Jeg skal ikke si det til noen, jeg skal holde meg til jeg er kommet hjem til henne i kveld, røper han glad.

Norsk Tipping gratulerer!

LES MER: Grenser, pauser, og spillregnskap – hva betyr det egentlig?Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Kveldens tall: Over tjue vinnere fikk mer enn 80 000 kroner

Kveldens tallrekke (i stigende rekkefølge) ble slik:

10 - 14 - 18 - 20 - 23 - 27 - 31

Tilleggstall: 16 

Her ble det altså to Lotto-millionærer, men også mange andre fine premier: For eksempel var det denne gangen 23 spillere som hadde 6+1 rette og dermed sikret seg 87 025 kroner i premie. Over 500 spillere klarte 6 rette og sikret seg dermed litt over 3 000 kroner på lørdagskvelden.

Ca. 14 mill. neste lørdag

Neste Lotto-trekning er lørdag 3. desember. Spiller du innen kl. 18.00 samme kveld har du et lodd med i Lotto-hatten om ca. 14 millioner kroner i premiepotten.

Lykke til!

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler