vinnerhistorielottofremside

Alenevinner i Lotto – kvinne vant 14,1 mill.

En heldig kvinne fra Viken ble kveldens eneste med sju rette og sikret seg dermed hele Lotto-potten lørdag.

SIKRET SOLO-PREMIE: På denne rekka ble én heldig kvinne Lotto-millionær.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:4. mars 2023Endret:6. mars 2023

Kun én spiller kunne notere alle tallene fra tv-skjermen på sin Lotto-kupong lørdag. En kvinne fra Fredrikstad i Viken er nå 14 196 530 kroner rikere etter at hun kapret hele potten alene. Sjokket ble stort da Telefonen fra Hamar leste opp premiesummen for henne.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Tas opp i familierådet

– Å, du store verden. Oi, nå ble jeg satt ut. Hva sier jeg nå, spør frekstingen lamslått.

– Hva sier man til sånt?

Gratulerer, sa Telefonen fra Hamar, og lurte på om hun hadde noen planer for premien.

– Det må jeg nok både sove litt på og diskutere med familie, tror jeg. Vi får bruke helgen godt, sier den ferske mangemillionæren, som hadde levert sin faste femukers-kupong i Lotto i lang tid.

– Jeg må si det føles helt uvirkelig. Jeg kommer nok til å dele mye med de nærmeste, jeg har mange jeg vil hjelpe, sier hun avslutningsvis.

Femten spillere vant over 130 000 kroner

Selv om de ikke akkurat kan sammenlignes, er det ikke bare Lotto-millionærene som kan fryde seg over til dels store premier på lørdagskveldene. Denne gangen var det for eksempel femten spillere som hadde seks pluss én rette og vant 133 565 kroner hver. Over fire hundre spillere hadde seks rette og kunne stikke 4 570 kroner rett i jakkeforet.

Norsk Tipping gratulerer!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Lotto
4. mars 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Nye millionsjanser hver lørdag

Neste Lotto-trekning er lørdag 11. mars. Her vil det som vanlig ligge ca. 14 millioner kroner i potten. Kanskje får vi en ny alenevinner og mangemillionær? Leverer du før spillefrist holder du liv i Lotto-drømmen.

Lykke til!

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill
Relaterte artikler