Ble millionær midt i desserten: - Er det sant?

Ble millionær midt i desserten: - Er det sant?

VINNERREKKA: Fire heldige spille hadde treff på samtlige tall og kan nå titulere seg som Lotto-millionærer.

Foto: Norsk Tipping

Ble millionær midt i desserten: - Er det sant?

Det ble god geografisk spredning blant Lotto-vinnerne 7. august. 1. premiepotten ble fordelt på fire heldige karer fra Harstad, Bergen, Oslo og Ringsaker som fikk 3,5 millioner kroner hver.

Fire nye Lotto-millionærer trådde inn i rekkene 7. august. Fra Harstad i nord til Oslo i sør kunne kveldens kvartett glede seg over å ha delt 1. premiepotten på ca. 14 millioner kroner, slik at de hver fikk 3,5 millioner kroner - eller 3 570 630 kroner for å være eksakt.

Lørdagens Lotto-tall, i stigende rekkefølge: 3 - 8 - 12 - 14 - 16 - 24 - 34

Tilleggstall: 29

Mann fra Ringsaker ble millionær midt i desserten

Vinneren fra Brumunddal var i staselig helgemiddag sammen med gode venner da telefonen ringte. Beskjeden om at han i løpet av kvelden hadde blitt Lotto-millionær kom midt i desserten, og ble således drømmesløyfa om en særdeles vellykket helg.

- Å fy f... Er det sant? 3,5 millioner? Vet du hva, du er faktisk en engel, kom det himmelfallent fra andre enden. Brumunddølen i 40-årene sier han har spilt Lotto lenge, og at han ofte leverer de samme rekkene flere ganger.

- Dette er helt sjukt. Jeg vet at vinnersjansen er utrolig liten, sier han, før han legger til at pengene nok skal investeres i bolig.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Les også: - For mange er det en lettelse at vi ringer

Mann fra Bergen ville ha skriftlig bekreftelse

- Kunne jeg fått det skriftlig det du sier nå?

Det tok litt overbevisning, men vinneren fra Bergen lot etter hvert til å forstå at det faktisk stemte: han var en av de fire som hadde splittet kveldens Lotto-pott.

- Gi deg, utbrøt han fortumlet: - Det var litt av en overraskelse.

Med et gammelt hus som skal pusses opp, vil det trolig ikke ta lang tid før pengene får ben å gå på.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Mann fra Oslo havnet i rett boks

- Tusen takk, det var veldig hyggelig, sa oslovinneren da Telefonen fra Hamar kom frem. Han hadde akkurat sjekket mobilappen, og var allerede klar over at han nå var blitt millionær.

- Det er jo egentlig håpløst - jeg husker noe jeg så med en matematiker en gang som hadde regnet seg fram til at sjansen var større for å dø mens du så trekning enn å vinne. Jeg er glad jeg havnet i rett boks der, sier den heldige vinneren.

Også denne kupongen ble kjøpt på mobil.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinneren fra Harstad tar ikke telefonen

Telefonen fra Hamar går i mobilsvar hos vinneren Harstad - blir det Norsk Tipping eller nettbanken som først får overlevert det glade budskap?

Kupongene ble kjøpt Rema 1000 Kilamyra.

Vinneren er forsøkt ringt lørdag kveld og mandag formiddag - saken oppdateres dersom Telefonen fra Hamar når fram.

Nye muligheter om en uke

Lørdag 14. august er det igjen klart for Lotto-trekning, med nye muligheter for å knabbe til seg en del av premiepotten samt tittelen som Lotto-millionær. Neste uke vil 1. premiepotten være på ca. 14 millioner kroner.


            

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. Les mer om vinnersjanse for Lotto her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 11 700 616
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 174
  • Antall millionpremier i 2020: 174 (inkludert 40 andelsbankvinnere)
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 16 282 965 kr