lottovinnerhistorie

Tre nye Lotto-millionærer følte sterk vinnerlykke

Tre heldige menn fra henholdsvis Sauda, Forsand og Kristiansand, ble Lottomillionærer lørdag 8. juli.-  4.7 millioner? Det er jo fantastisk. Jeg bestiller tur til syden med en gang! Jeg tror jammen jeg bestiller meg ny bil også, sa den lykkelige vinneren fra Sauda.

LOTTO: Lotto-tallene lørdag 8. juli var i stigende rekkefølge 6 - 8 - 9 - 15 - 21 - 26 - 29 og tilleggstallet var 25.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:8. juli 2017Endret:2. januar 2023

 Mange nordmenn i sommerferiemodus håpet på sju rette i Lotto lørdag kveld. Når programleder Ingeborg Myhre Ludlow var ferdig med å lede trekningen satt tre heldige karer igjen som Lotto-millionærer. De vant hele 4.7 millioner kroner hver. 


De tre Lotto-millionærene, hvorav to er fra Rogaland og den tredje er fra Vest-Agdervant på følgende Lotto-rekke:

6 - 8 - 9 - 15 - 21 - 26 - 29

Tilleggstall: 25

 Spill Lotto her!


Mann fra Sauda

- Er det sant? Det går da ikke an? 4.7 millioner? Det er jo fantastisk. Jeg bestiller tur til syden med en gang, jeg. Jeg tror jammen jeg bestiller meg ny bil også,  sa den glade vinneren fra Sauda som befant seg ved vannet i hyggelig lag da vi ringte. 

-  Hvor sitter du? På Hamar? Men så lei et helikopter og kom ned til oss da! Har du hørt så gale, sa den lattermilde mannen og lo godt.

Lotto-millionæren fra Sauda ønsket å være anonym, og hadde kjøpt kupongen på Bunnpris Sauda.

 

Mann fra Forsand

- Javel! Vi er på vei på sommerferie hele familien og dette er en kjekk nyhet. Jeg ble litt satt ut jeg nå. Jeg sitter på motorveien og kjører ser du, så jeg må la dette synke litt inn. Men vi må nok feire litt i kveld når vi kommer frem til hytta, sa den fornøyde manne fra Forsang.

Lotto-millionæren fra Forsand som ønsket å være anonym, hadde kjøpt kupongen på Coop Marked Forsand

 

Mann fra Kristiansand

 

- Himmel! Du tuller med meg nå? Det var helt fantastisk. Det passer utrolig bra. Dette er jo helt... Ubegripelig. Det må jeg si, det er sånn en går og tenker på og aldri tror på. Jeg har lyst til å hjelpe ungene mine, det er det viktigste, og så har vi lyst til å kjøpe oss en båt. Jeg tror det blir en tidlig kveld i kveld, det er helt uvirkelig sier mannen fra Kristiansand sterkt beveget.

- Lotto-millionæren fra Kristiansand som ønsket å være anonym, hadde kjøpt kupongen på internett.  

 

Vi gratulerer!

Spill Lotto her!

(Vinnersjansen for sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler