lottovinnerhistoriefremside

Anne Christine vant 14,2 millioner i Lotto

Anne Christine Arnesen (58) fra Birkenes i Agder tok hele førstepremiepotten i Lotto lørdag 8. juli.

VINNERREKKA: En spiller hadde alle rett lørdag 8. juli.Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:8. juli 2023Endret:10. juli 2023

Det var bare ei rekke som gikk inn med sju rette denne lørdagen. Vinnerrekken var del i et systemspill hvor det også ble vunnet flere mindre premier. Det resulterte i en total premieutbetaling på 14 271 170 kroner. Rekken tilhørte Anne Christine Arnesen fra Birkenes kommune i Agder, og så slik ut:

Lotto
8. juli 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Mange får glede av premien

Det var en lettere sjokkert stemme som svarte Telefonen fra Hamar når vi ringte for å gratulere med førstepremien i Lotto. Anne Christine Arnesen hadde nemlig sett på Lotto-trekningen og sjekket tallene underveis, og kunne nesten ikke tro det da et og et tall stemte med kupongen.

–Jeg og mannen min satt og fulgte med på tallene og så at vi hadde først tre, fire, fem, seks og sju rette! Jeg kunne ikke tro det, men det stemte jo. Nå er jeg helt kokt i hodet, men så utrolig gøy, sier Arnesen

Premien min skal brukes fornuftig. Jeg kommer til å betale litt ned på lån, også blir det nok en ekstra lang ferie. Tenk at jeg fikk oppleve dette, sier hun avslutningsvis.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Tre millionærer hver lørdag

I snitt vinner tre Lotto-millionærer hver lørdag. Noen ganger blir det flere, noen ganger blir det færre - her er det tallene som bestemmer. Hvor mange millionærer får vi lørdag 15.juli? I førstepremiepotten ligger det ca. 14 millioner kroner

Lykke til!

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler