lottovinnerhistorie

2 med 7 rette i Lotto

Etter Lotto-trekningen lørdag 9. april kan to karer sprette shampagnen. De fikk sju rette og vant over sju millioner hver.

VINNERTALL: Dette var Lotto-tallene 9. april. To spillere fikk full klaff.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:9. april 2016Endret:2. januar 2023

Det ble altså to spillere som delte Lotto-millionene lørdag 9. april. De holder til i Møre og Romsdal og Rogaland, og kan om få dager forvente seg et enormt løft på konto når 7.135.315 kroner kommer deres vei.

Lotto-tallene som ble trukket ut 9. april:

2-7-8-16-17-20-26

Tilleggstall: 3

 

Du tulla no?

Den første nybakte Lotto-millionæren vi fikk tak i lørdag kveld, var en mann i 60-årene fra Midsund i Møre og Romsdal. Han satt i bilen med kona da den gledelige beskjeden kom via telefonen. Han hadde derfor ikke fulgt med på Lotto-trekningen på tv. - Du tulla no? Hahaha! Dette er jo helt utrolig, utbrøt den glade mannen.

Det ble mye latter og leven i den andre enden av røret, og han spurte igjen og igjen om dette faktisk stemte. Da vi informerte om tidspunkt og sted for spillet, begynte det så vidt å synke inn: - Ja, det stemmer at jeg leverte kupongen på Roseby senter på Aukra i ettermiddag. Oioi, dette har jeg jo bare drømt om, og nå ble det min tur!

 

Fra campingvogn til hytte

Den heldige mannen, som for øvrig ønsker å holde seg anonym, var litt usikker på hva han skulle bruke premien til. - Men jeg har ei campingvogn som kanskje får seg en oppgradering nå. Mon tro om den til og med blir byttet ut med ei hytte, lo han.

 

 Spill Lotto her!

 

Veldig kjekt!

Den andre heldige mannen som fikk sju rette lørdag kveld, er en mann fra Hafrsfjord i Rogaland. Han hadde heller ikke fått med seg tv-trekningen og var totalt uviten om at han var en av de to heldige.

Oi, dette var litt av en nyhet! Er det virkelig sant? Over sju millioner kroner?? Nei, dette var veldig kjekt! Tusen takk! Barn og barnebarn vil absolutt få glede av denne premien, utbrøt den glade vinneren, som ønsker å holde seg anonym.

Vinnerkupongen leverte han på Kiwi Gosen lørdag formiddag.

 

 Vi gratulerer begge vinnerne med den nye Lottomillionær-tilværelsen!

(Vinnersannsynlighet: ca. 1:5,4 mill per rekke.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler