lottovinnerhistorie

Vant 4,9 mill. i Lotto: – Hva skal jeg gjøre nå?

Lotto-potten ble fordelt på tre heldige spillere lørdag 12. februar. Omtrent 4,9 millioner kroner er nå på vei til tre karer fra henholdsvis Bodø, Bergen og Løten.

TILLEGGSTALL: Det er ikke bare de tre nye Lotto-millionærene som får grunn til å feire. Med 6+1 rette i Lotto, vinner man 2. premien: 18 heldige spillere vant 115 235 kroner ved hjelp av dette tilleggstallet 12. februar.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:12. februar 2022Endret:3. januar 2023

Det ble god geografisk spredning Lotto-millionærene 12. februar: I et spisst og noe skakkstilt luftlinje-triangel fordeles potten på 14 millioner kroner til Bodø, Løten og Bergen. Her mottar tre heldige karer en premiesum på nette 4 899 625 kroner.

Vinner fra Bodø holdt på i garasjen da telefonen ringte 

Mannen i 60-årene fra Bodø var ute i garasjen og puslet med en bil etter sin far da telefonen hans begynte å ringe.

– Jeg syns det var noe rart med nummeret, så jeg gikk inn og sjekket det, forklarer vinneren om hvorfor han ikke svarte på de første oppringningene. Da han skjønte at det var Norsk Tipping som hadde ringt, kjente han pulsen øke.

– Nå er jeg helt skjelven her, sier han før han får beskjeden om at han på lørdagskvelden har vunnet snaue 4,9 millioner kroner.

– Nei, du verden. Det hadde jeg aldri trodd. Jeg har jo spilt Lotto i alle år, men dette var voldsomt likevel. Jeg har ikke ord. Jeg er helt overgitt, utbryter han.

– Hva skal jeg gjøre nå? Kan jeg gå ut igjen i garasjen nå, spør han litt fortørnet.

– Jeg skal i alle fall gå opp og ta med en kopp kaffe. Det tar nok en liten stund før dette går helt opp for meg, avslutter han muntert.

Vinnerkupongen ble kjøpt hos Bunnpris Grønnåsen.

Vinner fra Løten: – Hadde glemt at jeg leverte kupong

– Fy flate. Er det sant? utbryter mannen i 40-årene fra Løten.

– Det var litt av en beskjed å få på lørdagskvelden. Jeg hadde helt glemt at jeg har levert kupong, legger han forundret til. Det var ikke bare vinneren fra Bodø som fikk kjenne litt på skjelven; også her ble det høy puls og kaldsvette, kunne vinneren opplyse.

– Det er jo sånn man bare går og drømmer om. Dette må få litt tid til å synke inn, tror jeg.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

Les mer: Abonnér på Vikinglotto, Lotto, Joker og EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.  Vinner fra Bergen: – Skal nok finne på noe

– Woho! Lyder det fra vinneren i Bergen når vinnerbudskapet kommer.

– 4,9 millioner? Det var jammen ikke verst, humrer han. Det ble generelt mye flir og få ord under vinnerintervjuet. Noen umiddelbare planer for premier hadde ikke mannen utenom at han nå skulle feire litt med kona.

–  Men vi skal nok finne på noe etterhvert. Tusen takk for at du ringte, sier han. Man kan høre de to le oppspilt sammen før det legges på i andre enden.

Vinnerkupongen ble kjøpt hos Tippeboden Oasen.

Norsk Tipping gratulerer alle de heldige vinnerne!

Kveldens Lotto-tall

Vinnerrekka denne lørdagen var (i stigende rekkefølge):

1 - 10 - 11 - 20 - 21 - 24 - 32

Tilleggstall: 12

Nye sjanser hver lørdag

Lørdag 19. februar snurres Lotto-kulene i gang igjen–trekningen kan sees kl. 19:45 på NRK1. Som vanlig ligger det ca. 14 millioner kroner i 1. premiepotten, imens toppen av Joker-stigen vil inneholde en premie på ca. 1,2 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler