lotto

Sommer, sol og strand - og Lotto?

Enten man vasser i strandkanten, går tur i skog og fjell, eller soler seg på terrassen hjemme, kan man enkelt levere kupong og følge med på Lotto-trekning dersom man har mobilen for hånden.

EKSTRA GØY SAMMEN?: Koronavennlig sommer-moro blir neppe dårligere dersom Telefonen fra Hamar ringer.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:9. juni 2021Endret:3. januar 2023

For noen går det fort, for de som fortsatt venter på ferie går det kanskje noe saktere, men helgen nærmer seg - og det gjør dermed også ukens Lotto-trekning. Den går året rundt på NRK1 lørdag kl. 19.45 og strømmes på alle digitale flater, slik at man kan følge med enten fra sofaen hjemme, fra hytta, eller fra fjæresteinene med reker og kveldssol.

God stemning

I forrige uke ble det tre heldige vinnere som delte 1. premiepotten på ca. 14 millioner kroner og dermed sikret seg drøyt 4,6 millioner kroner hver. En av vinnerne, en mann fra Kristiansand, fikk drømmetelefonen mens han nøt det nydelige sommerværet sammen med venner og familie. Han var rask til å sette mobilen på høyttaler da han skjønte at det var Telefonen fra Hamar.

- Wow, det er jo helt fantastisk, lo han mens gjengen i bakgrunnen jublet, og lovet at stemningen ikke skulle bli noe dårligere utover kvelden.

Trekningsresultater for LottoNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye Lotto-millionærer hver lørdag

Det er langt fra alle forunt å bli Lotto-millionær, men felles for samtlige er at de leverte kupongen på nett, mobil eller i butikk før lørdag klokken 18. Om man velger å gi drømmen en sjanse, bør man med andre ord huske å gjøre det samme, så har man et lodd i hatten når Lotto-kulene trekkes.

God sommer!

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler