lottovinnerhistorie

Fem vant over 3,3 mill. hver i kveldens Lotto-trekning

Fem Lotto-spillere slo til og vant over 3,3 millioner hver i den ordinære Lotto-trekningen. I tillegg har vi også trukket ut 35 Lottospillere som vinner en million hver i Supertrekningen.

LOTTO: Dette er vinnerrekka som sikret fem Lottospillere over 3,3 millioner hver på lørdag 14 september.sverre houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:14. september 2019Endret:2. januar 2023

Lottorekka som har gjort fem nordmenn til  Lotto-millionærer i den ordinære Lotto-trekningen 14. september er denne:

12 - 19 - 21 - 22 - 24 - 26 - 29

Tilleggstallet er 3

De fem vinnerne sikrer seg dermed 3 347 390 kroner hver, mannen fra Hokksun har i tillegg en rekke med 6 rette, så han sikrer seg også noen kroner ekstra. 

De fem vinnerne er:

Mann fra Karmøy, Rogaland

- Nå må jeg holde meg fast. Tusen takk, jeg må sette meg ned jeg nå. Jeg sitter på gulvet på vaskerommet og jeg har ikke ord akkurat nå. Det meste jeg har vunnet er vel 10.000 kroner for mange år siden,  jeg kan ikke si mer enn tusen takk. Nå kommer det noen gledestårer her også, sier han og ler. Mannen som vant over 3,3 millioner gledet seg til å gå inn i stuen og overraske samboeren. 

- Vi har et bryllup som vi skal holde om en stund så da blir det litt ekstra som går med i den feiringen. Jeg og samboeren skal ha en heidundrandes bryllupsfest. Jeg har drømt om å vinne så mange, mange ganger, sier mannen fra Karmøy. Han leverte spillet sitt via Norsk Tipping sin mobilapp. Mannen ønsker å være anonym. 

 

Mann fra Hokksund, Buskerud

- Nei? Nei, nei! Er det mulig? Jeg må si jeg... Jaja, jeg har nå gått og drømt om det bestandig, men det var da voldsomt...Og veldig artig, sier han og ler. Hokksundmannen hadde planer for helgen, så den store feiringen måtte vente. 

- Jeg må nok la dette synke inn litt nå og konsentrere meg om det som skal skje i helgen,  men dette var en veldig hyggelig telefon å få, sier han fornøyd. Han leverte sitt spill på Extra Hokksund. Mannen ønsker å være anonym. 

 

Mann fra Tromsø i Troms

Mannen fra Troms var på jobb da vi ringte ham men han ble overrasket og glad.
- Vi snakkes på mandag, sa den travle vinneren fra Tromsø. Han leverte sitt spill med Norsk Tipping sin mobilapp. Mannen ønsker å være anonym. 

 

Mann fra Hitra i Trøndelag

- Over 3,3 millioner? Jeg har ventet på telefon fra deg, skjønner du, sier mannnen og humrer fornøyd.

- Det kan jo ikke bli bedre, dette! Da kan jeg ta meg en konjakk i kveld. Ja, dette var nå kjempehyggelig, nå ble jeg skikkelig glad og overrasket, sier mannen fra Hitra. Han leverte sitt spill på Extra Sistranda. Mannen ønsker å være anonym. 

 

Kvinne fra Hordaland

Kvinnen fra Hordaland tok ikke telefonen lørdag kveld. Søndag forsøkte vi igjen og kontakte vinneren, uten hell.


Spill Lotto her

Vi har også Superlotto-trekning i kveld. Supertrekning er trekningen hvor vi i kveld trakk ut 34 ekstra Lotto-millionærer som hver vinner en million hver.

LES OM VINNERNE I SUPERTREKNINGEN HER

Her finner du trekningsresultatene for Lotto

Blir det din dur i neste Lotto-trekning? Husk å levere før lørdag kl. 18.00.

Spill Lotto her

(Vinnersannsynlighet førstepremie er 1:5,4 mill. pr. rekke)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler