lottovinnerhistorie

Lotto: Fire spillere med sju rette

Fire spillere delte førstepremiepotten i Lotto lørdag 17. juli. De vant litt over 3,7 millioner kroner hver. 

VINNERREKKA: Slik så vinnerrekka ut lørdag 17. juli.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:17. juli 2021Endret:3. januar 2023

Det gikk rette veien for fire heldige vinnere som hadde sju rette Lotto-tall Lørdag 17. juli. De fire heldige spillerne delte førstepremiepotten og fikk nøyaktig 3 723 400 kroner hver i premie. De kan nå slippe jubelen løs og kan kalle seg Lotto-millionær.

Tallene

Denne ukens vinnerrekke, i stigende rekkefølge ser slik ut:

5 - 8 - 11 - 22 - 25 - 30 - 32

Tilleggstall: 18 

Her finner du trekningsresultatene for Lotto Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Les mer: Spilleavhengige møtes med gammeldagse fordommer

Mann i 50- årene fra Flekkefjord i Agder

Mannen var hjemme og så på TV da Norsk Tipping ringte. Han hadde skiftet kanal i det Lotto-sendingen startet og ikke fått med seg at han var en av vinnerne. 

- Ja vel? Det var jo fantastisk. Jeg skal flytte snart, så det kommer nok godt med på flyttelasset, sa mannen som ønsker å være anonym. 

Kupongen ble kjøpt på internett. 

Mann i 60- årene fra Randaberg i Rogaland

Mannen var på besøk hos familie når mannen fikk Telefonen fra Hamar. Det var en glad stemme i røret fra mannen som hadde fått med seg at han var blitt Lotto-millionær. 

- Det har ikke helt gått opp for meg enda, men det er jo helt fantastisk, sa mannen. 

Han fortalte at han hadde spilt Lotto lenge og hadde for vane og sjekke tallene sine. 

- Jeg sjekker tallene hver uke, denne gangen hadde jeg vanskelig for å tro hva jeg så. Jeg hadde aldri drømt om å vinne i Lotto, fortalte randabergingen. 

Familien var også svært glade på mannens vegne. 

- De er selvfølgelig kjempeglade. Jeg har mange barnebarn, så du vet, regner det på presten så drypper det på klokkeren, er det ikke det de sier? sa mannen lurt. 

Kupongen ble levert på internett.

Kvinne i 70-årene fra Rolvsøy i Viken

Kvinnen satt ute og hadde akkurat spist da da det ringte fra 625 60 000, med beskjeden om at hun hadde blitt Lotto-millionær i kveld.

- Guri malla! Det er ikke sant? Det er det beste jeg har hørt noen gang! sa kvinnen da hun fikk vinnerbudskapet. 

Kvinnen ble svært overrasket, men var veldig glad over å ha vunnet. Hun hadde ikke rukket å tenke på hva premien skulle gå til, men en ting var det ingen tvil om. 

- Jeg har en gammel Toyota som klimaanlegget ikke fungerer på. Den tror jeg er moden for utbytting, ler kvinnen som ønsker å være anonym.

Kupongen ble levert på Kiwi Råbekken.

Mann i 70-årene fra Oslo

Mannen hadde vært på hytta lørdag og hadde ikke mobildekning. Han ble derfor svært overrasket over å få vite at han var blitt millionær i helga. 

- Jøss, jeg ble litt satt ut nå jeg, sa mannen da han fikk vite om millionpremien. 

- Det var jammen på tide, jeg har levert de samme rekkene i årevis, så det har jeg ventet på, sa mannen lurt. 

Siden det kom så brått på, hadde ikke mannen rukket å tenke over hva premien skulle gå til, men han fortalte at det nok ikke kom til å bli et problem. 

Norsk Tipping gratulerer alle vinnerne

Nye muligheter om en uke

Lørdag 24. juli er det igjen klart for Lotto-trekning, med nye muligheter for å vinne. Neste uke vil 1. premiepotten være på ca 14 millioner kroner. 

 

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler