lottovinnerhistorie

To nye Lotto-millionærer

Det var to heldige Lottospillere som hver landet en solid premie på snaut åtte millioner hver lørdag kveld. I tillegg vant fem spillere en million hver. 

LOTTO: Lørdag fikk vi to "ordinære" Lottomillionærer som hver vant snaut åtte millioner kroner hver. I tillegg vant fem andre Lotto-spillere en million hver på en egen kampanjetrekning.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:24. januar 2020Endret:2. januar 2023

Denne kveldens Lotto-trekning ga oss syv nye Lotto-millionærer. 

De to ordinære Lotto-vinnerne vant 7 946 310 kroner hver og kommer fra henholdsvis Levanger og Lunner kommune. 

Det var også fem kampanjevinnere som hver vant en million kroner hver fra henholdsvis Voss, Egersund, Farsund, Bodø og Rauma. Les mer om kampanjevinnerne her. 

Mann fra Levanger

- Oi! Tusen takk! Nå ble jeg forferdelig varm her. Så det går an, ja? Det var alvor dette her, sier han stille.

- Jeg er på vei ut på jobb, så jeg kjører svært rolig i bilen nå. Feiring blir det ikke i kveld, og jeg tør ikke kjøre særlig fort heller. Jeg burde vel strengt tatt sendt ut noen andre for å ta denne jobben, sier Levanger-mannen og ler. 

- Det var en kjempetrivelig beskjed å få, selv om jeg nesten ikke tør å tro at jeg har vunnet nesten åtte millioner, sier han. Mannen ønsker å være anonym. 

 Mann fra Lunner

- Om jeg er millionær fra før? Nei. Tuller du med meg? 

 Mannen fra Lunner ble så overrasket og glad at han både gråt og lo en god stund før samtalen kunne fortsette. 

- Ja vel, sier han til slutt og ler litt til. Til slutt må han opp med mobilen og sjekke trekningen på Norsk Tipping-appen. 


- Jeg må sjekke, vent litt skal vi se. Jeg har syv rette ja, og da her jeg vunnet... Skal vi se... 7.946.310 kroner. Det er helt vannvittig! 

- Jeg kan ikke tro på det. Jeg skal bare samle meg litt. Kona er ute en tur men nå blir det morsomt for henne å komme hjem. Jeg skal se om vi har litt Prosecco eller Champagne som står kaldt. Det finnes masse ting man kan realisere nå. Det er tanker som man tidligere bare har tullet med. Men nå... 

Mannen fra Lunner ønsker å være anonym. 

 

Vi gratulerer våre nybakte Lotto-millionærer! 

Spill Lotto du også!

Kveldens vinnertall

Her er tallene som ble trukket ut lørdag 25. januar

2 - 4 - 5 - 7 - 24 - 29 - 33

Tilleggstall: 28

 

Drømmer du også om å bli Lotto-millionær?

Lørdag 1. februar er det ny Lotto-trekning med nye vinnermuligheter. Førstepremiepotten vil være på cirka 14 millioner kroner - som fordeles på alle med sju rette.

Spill Lotto her før lørdag kl. 18.00

(Vinnersannsynlighet for førstepremie er 1:5,4 mill. pr. rekke)

Vet du hvor mye du har spilt for i det siste?  Spill skal gi deg spenning og glede – ikke ta overhånd. Norsk Tipping har verktøy og informasjon som hjelper deg til å ha kontroll på din spillaktivitet – les mer her.

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler