lotto

Lørdag ringer vi nye Lotto-millionærer - blir du en av dem?

Bli med på en virkelig norsk klassiker på lørdag - spill om å bli Lotto-millionær. 

WOW: Blir det deg som får gledessjokk og får "Telefonen fra Hamar" på lørdag? Husk å levere Lotto før kl. 18.00 lørdag.Norsk TippingTrine Hisdal
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:30. september 2019Endret:2. januar 2023

Lørdag var det fire nordmenn som kunne slippe ut et seiersskrik. De hadde nemlig sju rette i Lotto og dermed delte de potten som var på godt over 14 millioner. De heldige spillerne vant dermed nøyaktig 3.608.405 kroner hver.

Spill Lotto her

Høydramatisk på hytta

Tenk deg at du opplever det samme som en av de fire vinnerne fra forrige lørdag, en 28-åring fra Fevik. 

Han var på hyttetur, og vennegjengen som ser at vinnernummeret 625 60 000 lyser opp på mobilskjermen, og deretter stemmen i "Telefonen fra Hamar" som sier: - Du har vunnet over 3,6 millioner kroner. Gratulerer!"

- Kødder du med meg? Å, fy søren! Utbryter mannen fra Fevik, mens vennene jubler i bakgrunnen. 28-åringen hadde ikke fulgt kveldens trekning, men skjønte at noe var på gang da vinnernummeret ringte.

Spill Lotto her

- Jeg har så høy puls nå. Dette skal vi feire her på hytta, flirer vinneren.
 Beskjeden om millionpremien kommer brått på han, derfor har ikke mannen rukket å tenke på hva han skal bruke pengene på. 

- Jeg aner ikke. Kanskje en hyttetomt? Eller en ny bil? Jeg må uansett snakke med samboeren min. Om det blir hyttetomt eller bil får tiden vise. Enn så lenge forteller mannen at han skal kose seg på hyttetur med gode venner.

Blir det deg på lørdag? 

Hvis du blir en av de heldige som får syv rette i Lotto på lørdag, så ringer vårt vinnerteam deg fra vinnernummeret 625 60 000. Lagre telefonnummeret vårt nå, så er du sikker på at du tar telefonen dersom vi ringer.

Spill Lotto her

NB! Vi har også Superlotto-trekning fire ganger i året. Supertrekning er trekningen hvor vi i kveld trakk ut 34 ekstra Lotto-millionærer som hver vinner en million hver og i disse trekningene er alle rekker som blir levert siden sist Supertrekning. 

 Husk å levere spill før lørdag kl. 18.00

Spill Lotto her (Vinnersannsynlighet førstepremie er 1:5,4 mill. pr. rekke)

Vet du hvor mye du har spilt for i det siste?  Spill skal gi deg spenning og glede – ikke ta overhånd. Norsk Tipping har verktøy og informasjon som hjelper deg til å ha kontroll på din spillaktivitet – les mer her.

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler