Lotto-alarm! I kveld blir minst 53 Lotto-millionærer

Lotto-alarm! I kveld blir minst 53 Lotto-millionærer

SUPERTREKNING: Telefonen på Hamar blir brennhet påskeaften. Over 53 spillere vil få en telefon de sent vil glemme. Blir det deg?

Foto: Steinar Bjørnsson

Lotto-alarm! I kveld blir minst 53 Lotto-millionærer

Påskeaften er det duket for Supertrekning. Da trekker vi ut rekordmange Lotto-millionærer!

Aldri før har vi trukket ut så mange Lotto-millionærer på en og samme kveld som vi skal på påskeaften. Da skal nemlig rundt 53 millioner kroner deles på 53 Lotto-spillere. Dette er i tillegg til de rundt 17 millioner kronene som skal fordeles på alle som prikker inn sju rette.

Årets første Supertrekning

Fire ganger i året gjennomføres Supertrekning sammen med Lottos hovedtrekning på NRK1. Alle Lotto-rekker du har levert siden forrige Supertrekning (22. desember) teller som til et lodd i hatten i trekningen. Det betyr at jo flere Lotto-rekker du har spilt, desto flere deltagelser har du i Supertrekningen. Det betyr også at du ikke trenger å ha et eneste rett tall for å bli Lotto-millionær!

Historisk rekord

Tidligere Supertrekninger har det vært forventet å trekke ut mellom 25 og 50 ekstra Lotto-millionærer, men påskeaften kliner vi til å gleder hele 53 spillere med millionpremie.

Dersom telefonnummeret 625 60 000 ringer deg, kan det tyde på at du har blitt millionær. Lagre vinnernummeret vårt - i hvert fall ikke nøl med å ta telefonen dersom det ringer. Det kan være drømmesamtalen som venter i andre enden. 

God påske og lykke til!

(Vinnersjansen for førstepremien i Lotto er ca. 1:5.4 mill. per rekke. Sannsynligheten for å vinne i Supertrekningen er ca. 1:5,5 mill. per rekke.)