lottovinnerhistoriefremside

Lotto: Dobbel førstepremiepott på ca. 30 mill. neste lørdag

Ingen hadde sju rette under lørdagens Lotto-trekning. Det betyr Gulltrekning med dobbel førstepremiepott på ca. 30 millioner kroner lørdag 23. september.

GULLREKKE: Dette er Lotto-tallene som sørget for Gulltrekning lørdag 23. september.Foto: Line Troller
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:16. september 2023Endret:17. september 2023

For en Lotto-lørdag det ble 16. september. Ikke nok med at vi fikk 33 nye Lotto-millionærer (og en andelsbank som delte 1 million kroner) i kveldens Supertrekning: Lørdagskvelden endte også i Gulltrekning ved neste Lotto-trekning lørdag 23. september, med dobbel førstepremiepott på ca. 30 millioner kroner.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Gulltrekning i mars

Ingen klarte å gjette seg til alle sju rette under lørdagens Lotto-trekning. Det som dermed skjer er at denne ukens førstepremiepott overføres til neste Lotto-trekning som er lørdag 23. september, og vi kan se frem til en dobbel førstepremiepott på ca. 30 millioner kroner.

Siste Gulltrekning gikk av stabelen lørdag 25. mars i år. Den gangen endte fire vinnere opp med å dele den doble førstepremiepotten – noe som utgjorde en premie på over 7,7 millioner kroner på dem hver.

En av dem var en mann i 60-årene fra Fredrikstad i Viken. Han hadde besøk av familie samme kveld og hadde vet et uhell satt mobilen på lydløs. Utover kvelden oppdaget han plutselig et par ubesvarte anrop fra Norsk Tippings vinnernummer ...

– Jeg har vært inne og smugtitta på resultatet, flirte mannen da vi fikk kontakt med han sent samme kveld.

– Dæven knøtte, det kommer godt med, lo vinneren, og fortalte videre om god stemning i stua da han innså at han var blitt Lotto-millionær.

– Champagnekorkene fløy fort da. Vi skal feste til lyset ute blir skrudd på igjen.

Lotto-rekka

Dette er Lotto-rekka som ble trukket ut på Hamar lørdag kveld – og som ingen hadde på sin Lotto-kupong:

Lotto
16. september 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Dobbel førstepremiepott på ca. 30 mill. lørdag

Lørdag 23. september kjører vi altså i gang Gulltrekning på Hamar med dobbel førstepremiepott på ca. 30 millioner kroner.

Vi sitter klare med Telefonen fra Hamar og gleder oss til å forhåpentligvis ringe én eller flere veldig heldige Lotto-millionærer.

Masse lykke til!

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler