lotto

Lottofesten er ikke over - 14 millioner kan bli dine

Ti ekstra vinnertelefoner ble tatt forrige uke, men Norsk Tipping hviler aldri. Lørdag er det duket for ny Lotto-trekning, med ca. 14 millioner i førstepremiepotten!

LOTTO: Kryss fingrene for at det er din tur på lørdag!Adobe StockAdobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingMarthe Emilie MandalIgesundPublisert:4. november 2019Endret:2. januar 2023

Satt du spent ved telefonen og ventet på at 625 6000 skulle lyse opp på skjermen din hver kveld forrige uke?

Fem heldige vinnere vant 100.000 kroner hver i løpet av de fem direktesendingene vi hadde på Facebook, og vi fikk fem ekstra millionærer i fem ulike aldersgrupper forrige lørdag.

Hvis du ikke var noen av disse ti, er det likevel ingen grunn til å fortvile. Lottofesten er ikke over, det er fortsatt kake igjen.

På lørdag kan du vinne ca. 14 millioner kroner hvis du prikker inn 7 rette.

Da må du huske å spille før lørdag klokka 18:00!

Fra takfiksing til ferske boller

For fem heldige nordmenn ble en helt vanlig høstkveld litt lystigere da de fikk telefonen fra Hamar med beskjed om at 100.000 kroner var på vei til deres konto.

 • Nordlendingen Arnt Egil Ove fikset taket som var lekk, men holdt seg heldigvis godt fast da han fikk beskjed om gevinst mandag kveld

 • Totningen Jørn Nettum var ute i absolutt siste sekund, men sikret seg 100.000 blanke kroner da han akkurat rakk å ta telefonen før programleder Elin Bjørn la på røret. Det ble en spesiell tirsdagskveld for langtransport-sjåføren som naturlig nok ikke så på sendinga på Facebook - for han var på jobb.

 • Om tirsdagens vinner var treg, var det lynraskt svar på onsdag. Line Kristiansen Bakken fra Ringebu hadde lagret vinnernummeret til Norsk Tipping og satt klar ved telefonen. Hun og samboeren drømmer nå om å bruke gevinsten på en reise til varmere strøk.

 • Stryningen Trine Rand var litt mistenksom og måtte overbevises om at hun faktisk hadde vunnet 100.000 kroner da hun fikk telefonen fra Norsk Tipping på torsdag. Den gledelige nyheten ble feiret med nybakte boller, som seg hør og bør.

 • Fredag var siste sjanse for å vinne 100.000 kroner, og den gikk til Elisabeth Garnes fra Ålesund. Hun var på hytta med kjæresten og slapp virkelig jubelen løs. Premien skulle gå til en aldri så liten ferie.

Millionvinnere i alle aldre

Lørdag 2. november var det ekstratrekning i Lotto, der vi trakk fem vinnere av én million kroner. På forhånd hadde vi delt inn alle Lotto-spillere i fem aldersgrupper, og så trakk vi én vinner i hver av de fem gruppene.

Vinnerne var:

 • 18 - 29 år: Vetle fra Stathelle

 • 30 - 39 år: Mann fra Stokke

 • 40 - 49 år: Kvinne fra Ranheim

 • 50 - 59 år: Kvinne fra Enebakk

 • 60 + år: Mann fra Kristiansand

Lever du fortsatt i håpet om en storgevinst er det ny sjanse lørdag kveld. Bare husk å spille Lotto før klokka 18:00.

Spill Lotto her!

Lykke til!

(Vinnersannsynligheten for sju rette i Lotto er 1:5,4 millioner pr. rekke)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210(7 rette)

 • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144på Supertrekning)

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler