Lotto-millionær ble Nabolaget-millionær

Lotto-millionær ble Nabolaget-millionær

Lotto-millionær ble Nabolaget-millionær

- Ringer dere en gang til? Oslo-mannen kunne knapt tro at han var trukket ut som millionvinner i Nabolaget. Påskeaften ble han nemlig Lotto-millionær.

Det var altså en kar i Oslo som ble trukket ut som hovedvinner i Nabolaget fredag 11. august. Vi ringte som vanlig vinneren for å overraske med det glade budskap.

Motsatt overraskelse

Men vi endte med å bli minst like overrasket selv.

- Sier du det? Men jeg har fått en sånn oppringing fra dere før, jeg.

- Å....?

- Ja, påskeaften. Da vant jeg 8,9 millioner kroner i Lotto.

- Du tuller ikke med meg nå?

Vanligvis er det vinneren som lurer på om vi tuller, men her ble samtalen helt omvendt . Men et kjapt søk i vinnerhistorikken til Lotto, viste at mannen hadde helt rett.

Påskeaften hadde han sju rette i Lotto og vant 8.931.285 kroner. 

- Det har vært en sann glede. Vi har kvittet oss med gjeld, kjøpt bil, hatt en fantastisk sommer med god ferie og satt resten i fond, kunne mannen fortelle.

Nå kommer en ny million inn på kontoen.

- Det er ikke til å tro, men det vise jo hvor tilfeldig dette er. Og nå begynner jeg å bli litt rørt, sa Oslo-mannen, som ønsker å være anonym.

Her finner du trekningsresultatene for Nabolaget

Da han vant i Lotto leverte han kupongen på nett, men Nabolaget hadde han spilt hos Narvesen på Triaden i Lørenskog.

Naboglede

De fem nærmeste naboene til mannen - altså de som hadde spilt Nabolaget til denne trekningen - blir belønnet med 100.000 kroner hver. Det vil si, det ble fire naboer, for en av dem hadde levert to kuponger og vant dermed 200.000 kroner.

- Å, jeg har drømt om å få en slik telefon fra Norsk Tipping, men jeg kunne knapt tro det da den kom, sa ei dame etter å ha fått beskjed om at hun hadde vunnet 100.000 kroner. - Nå blir det en ferietur med barna, for det har vi ikke hatt råd til tidligere i sommer. Tusen takk!

- Har jeg vunnet? Det er fantastiskl, sa mannen som hadde to deltakelser og sikret seg 200.000 kroner. - Jeg pleier å ha to deltakelser inne, og nå betalte det seg, sa mannen.

- Nei, dette tror jeg er tull. Det kan ikke stemme. Men hvis de stemmer, skal jeg åpne ei flaske rødvin, for 100.000 kroner ville passe utrolig bra, sa damen som var mer enn skeptisk.

Men etter noen minutter ringte hun opp igjen, svært fornøyd etter å ha sjekket resultatene på nett.

Vi har ikke fått kontakt med den siste 100.000 kronersvinneren.