Lotto-millionær: - Jeg elsker deg fortsatt!

Lotto-millionær: - Jeg elsker deg fortsatt!

Trond Furuberg fra Kongsvinger kom med en kjærlighetserklæring til Marthe da han fikk drømmetelefonen! Se video fra deres første møte her.

- Ja jeg må bare si at jeg elsker deg fortsatt altså!

Trond ble SuperLotto-millionær i høst  og følelsene ville ingen ende ta da han fikk drømmetelefonen fra Marthe Stenberg i vinnerteamet til Norsk Tipping. 

Se den morsomme videoen av telefonsamtalen mellom Marthe og Trond da han ble millionær her!

Sterke følelser

Blir du millionær i et spill hos Norsk Tipping blir du invitert på en eksklusiv millionærlunsj.

Da Trond gikk på den røde løperen inn til sin millionærlunsj fikk han møte Marthe for første gang, ansikt til ansikt, etter at han hadde gitt sin kjærlighetserklæring over telefon. 

- Jeg husker alt fra vinnersamtalen, jeg har også sett på den i ettertid. Det var en fantastisk kveld, og du er like flott og glad som når jeg snakket med deg da, forteller Trond fornøyd da han møtte Marthe igjen.

Se video av Trond og Marthes møte øverst i saken eller HER.

- For en klovn, tenkte jeg!

Kona til Trond filmet de elleville reaksjonene til Trond da hun skjønte at det var Norsk Tipping han hadde på tråden under SuperLotto tidligere i høst. Vinnervideoen ble svært populær, og den ble delt på sosiale medier og i landets største nettaviser. Trond ble på kort tid millionær-kjendis.

- Det var jo veldig uvant da, men veldig morsomt. Jeg ble så glad som jeg trodde jeg kunne bli og det er akkurat så moro som man tror det er å bli millionær i Lotto! Det kan anbefales.

SuperLotto-millionæren Trond er glad for at han reagerte slik han gjorde.

- Det er jo en ekte og ærlig reaksjon. Men jeg må jo innrømme at jeg i ettertid har tenkt, for en klovn, forteller den glade millionæren og ler godt.

Ca. 40 nye millionærer lille julaften

Lille julaften er det klart for en ny runde med SuperLotto. Minst 40 Lotto-spillere trekkes ut og de vinner alle 1 million kroner hver.

Millionærene trekkes tilfeldig ut blant alle leverte Lotto-rekker siden forrige SuperLotto-trekning (16. september). Det betyr at jo flere Lotto-rekker du leverer innen klokka 18.00 lille julaften, desto større vinnersjanser har du.

I tillegg kan du selvfølgelig bli Lotto-millionær om du får sju rette! Potten er på ca. 14 millioner kroner lørdag 23. desember.

Lykke til!

Spill Lotto før lørdag klokka 18.00 så er du med både på SuperLotto og vanlig Lotto!

(Vinnersjansen i SuperLotto er ca. 1: 5,5 mill. per rekke. Sjansen for å få sju rette i Lotto er 1:5,4 mill. per rekke.)