Lotto-nyhet: La Otto velge tallene for deg

Lotto-nyhet: La Otto velge tallene for deg

OH MY DOG: - Kan jeg få velge Lotto-tallene, spør Otto.

Lotto-nyhet: La Otto velge tallene for deg

Med et trykk med labben, kan du nå få Lottos sjarmør Otto til å velge Lotto-tallene for deg.

Med en splitter ny nettløsning fra Norsk Tipping, skal Lotto og Otto hjelpe nordmenn med det som kan være en vrien nøtt, nemlig å plukke ut en god tallrekke.

- Vi vet jo at bursdagsdatoer er klassisk måte plukke ut tall på. Etter at de er plukket ut, så går man fort litt tom. Derfor er denne løsningen ganske så genial, sier Tove-Kristin Liberg i Norsk Tipping. 

En Lotto-rekke består av 7 tall mellom 1 og 34. I løsningen plukker Otto ut tilfeldige rekker - og det med sjarme og humor, som vanlig.

Spill Lotto med Otto-løsningen er nemlig fylt opp med 34 morsomme Otto-filmer, og byr på en deilig miks av moro og teknologi.

Test selv her: Spill Lotto med Otto

For ordens skyld: Vinnersjansen i Lotto er den samme om det er du eller Otto som velger tall.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.            

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 11 700 616
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 174
  • Antall millionpremier i 2020: 174 (inkludert 40 andelsbankvinnere)
  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 16 282 965 kr