lotto

Sjetil og Lotto sjemper om Gullfisken-pris

Lotto-reklamer er ikke som andre reklamer? Sjetil sjemper om å bli årets TV-reklame 2019.

Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer, reklame, Sjetil bestemmer. Team hos POL. Kreatører: Christian Lauritzen og Janne Brenda Lysø Rådgiver: Sjetil Skogly Prosjektleder: Ina Egelandsdal Produksjonsselskap: Einar Film Regi: Aksel Hennie Produsent: Guri Neby Ansvarlig hos kunde: Tove Kristin LibergEinar film
Forfatterbilde Norsk TippingPernille Storholm SkaretPublisert:28. januar 2020Endret:2. januar 2023

Har du sett Lotto-reklamen om «Sjetil», som hele livet har slitt med kj-lyden? Når han vinner i Lotto, bestemmer han seg for å bruke pengene på å innføre sj-lyden der han kan. Han får for eksempel laget sin egen sjyllingsjøttdeig, sjøper opp en sjøreskole og tar med dama på Saga Sjino.

Reklamen om Sjetil har mange andre også sett, og juryen i reklamekonkurransen Gullfisken liker filmen så godt at de har gitt filmen en Sølvfisk. Dermed er «Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer»-filmen med og kjemper om å vinne Gullfisken for 2019. Prisutdelingen kan du se på TV 2 klokka 21.30 lørdag 1. februar.

- «Sjetil» er en klassisk, men likevel uventet underdog-historie. Tenk at Lottos vei inn mot en yngre målgruppe skulle bli gjennom en språkdebatt  og at det kunne bli så underholdende! Filmen er lett å like og humreverdig hele veien. Et rikt univers som i tillegg er tatt ut i live. Bra jobbet, skriver juryen i sin begrunnelse.

  • Vil du stemme på Lotto-reklamen om Sjetil i konkurransen om Gullfisken? Send kodeord: 9 til 26700 (hver stemme koster 5 kroner).

På tv2.no kan du se alle filmene som er nominert til Gullfisken 2019.

Tove Kristin Liberg i Norsk Tipping er strålende fornøyd med å ha fått en sølvfisk og være med i kampen om den gjeve Gullfisken.

 - Vi er sjempefornøyde og dette er sjempestas! Vi har tre Gullfisker på konseptet «Lotto-millionærer er ikke som andre millionærer» fra før. Forrige gang vi fikk sølvfisk var i 2015, så det begynner å bli en stund siden. Derfor smakte dette veldig godt, sier Liberg.

Drømmer du også om å bli Lotto-millionær? Spill Lotto her!

(Vinnersjanse sju rette i Lotto 1:5,4 mill. per spilte rekke.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler