Fire millionærer i lørdagens ordinære Lotto-trekning

Fire millionærer i lørdagens ordinære Lotto-trekning

LOTTO: Fire heldige vinnere ble "vanlige" Lotto-millionærer lørdag 17.09.2016. Sammen med SuperLotto-millionærene ble altså 34 Norsk Tipping-spillere millionærer denne kvelden.

ill: Fabelaktiv

Fire millionærer i lørdagens ordinære Lotto-trekning

Det var en stor Lotto-dag på lørdag, for det var 30 spillere som vant en million hver i SuperLotto, men det var også fire ekstra heldige spillere som vant i den tradisjonelle Lotto-trekningen, og de vant nær fire millioner hver.

Det var fire heldige spillere som vant nesten fire millioner hver. Lørdag var det også SuperLotto i tillegg til den vanlige Lotto-trekningen, hvor 30 spillere også vant en million hver, så det ble i alt 34 spillere som ble millionærer denne kvelden. Men de som vant mest var de fire Lotto-millionærene som hver vant 3.984.285 hver i den vanlige Lotto-trekningen, og er fra;

  • Levanger
  • Melhus
  • Balsfjord
  • Kristiansand

- Nå ble jeg varm, veldig varm

En dame i 50-årene fra Kristiansand ble avbrutt mitt i en romantisk komedie da hun fikk den hyggelige beskjeden om at hun er 3 984 285 kroner rikere. 

- Nei og nei, så fantastisk! Nå ble jeg varm, veldig varm, jublet den ferske lotto-millionæren.

Det tok litt tid før hun trodde på den fantastiske nyheten, men nå gleder hun seg til å ringe familien for å fortelle om lotto-gevinsten.

- Jeg har spilt en del før, men jeg har kun vunnet noen småsummer. Dette var jo bare helt fantastisk. Jeg har to barn, så det detter nok noe på dem også, sier damen, som på mandag fylte år.

- Resten av kvelden skal jeg kose meg med film, se på de flotte rosene jeg fikk av mannen min til bursdag og la nyheten synke inn.  

Her kan du spille Lotto.

 

Skal gi til folk som trenger

En heldig dame i 70-årene fra Storsteinnes fikk også den hyggelige beskjeden om at hun nå er nesten fire millioner kroner rikere. Hun skal gi noe av penge til folk som trenger dem. 

- Nei, nå ble jeg helt satt ut. Er det sant? Det var den første reaksjonen til damen fra Storsteinnes da Norsk Tipping ringte lørdag kveld.

- Jeg satt i kjellerstua og så på Skal vi danse med broren min da jeg hørte telefonen ringe. Jeg så på kveldens Lotto-sending og noterte ned kveldens Lotto-tall. Planen var å sjekke dem senere i kveld. Jeg har som regel ikke vunnet mer enn 50 kroner, forteller den glade Lotto-millionæren.

Hun forteller at hun skal gi noe av pengene til folk som trenger de mer enn hun selv.

- Jeg har ikke barn, men jeg har så mange flotte folk rundt meg som jeg har god kontakt med. I tillegg har jeg mange gode naboer jeg skal ringe og fortelle den fantastiske nyheten til. Jeg har ingen konkrete planer om hva jeg skal bruke penge på, men jeg skal hver fall gi noe av pengene til folk som har mer bruk for de enn meg, sier hun.

Her kan du spille Lotto.


Nei, fy f**n!

- Vi sitter og feirer en familiebursdag her, og snakket akkurat om dette. Han spurte om jeg hadde telefonen
på i tilfelle Norsk Tipping skulle ringe, og jeg sa at jeg hadde telefonen på, men den var skrudd på lydløs. Det er nesten ikke til å tro, sier den glade 47-åringen fra Levanger.

- Jeg har jo tippet og levert i mange år, og i blant tenkt at dette var noe tull å drive med. Men jeg har jo levert lell, og så går jeg avsted og vinner fire millioner kroner.

Gratulerer! Hva skal du finne på nå?
- Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, men jeg har en samboer, så jeg regner med at jeg får flere gode forslag utover natta nå, sier mannnen og ler. Han blir litt stille før han fortsetter.

- Dette er vannvittig artig, og nesten uvirkelig. Jeg har jo ofte tenkt "hva om" men har aldri tenkt tanken ut, for det virker så fjernt. Men nå er det virkelig.

Skal du feire?
- Ja, kanskje en Cognac, det blir nok en slant XO i kveld, sier 47-åringen fra Levanger som ønsker å være anonym.

Her kan du spille Lotto.


Ja, så det er dokk som ringer, ja?

- Jeg så tallene men var ikke sikker på om det var riktig. Jeg har ikke hatt tid til å tenke så mye på det ennå, men jeg snakket med en kamerat og ba han komme bortom og ta en titt sammen med meg for å sjekke at det var riktig, ja, sier 62-åringen fra Melhus som ønsker å være anonym.

Hvordan føles det å bli Lottomillionær og vinne nær fire millioner?
- Det er ikke gæli det? Dette har jeg aldri opplevd før. Jeg har vunnet fem rette før, men aldri mer enn fem rette..

Hva skal du gjøre nå?
-Jeg er jo 62 og driver gard fortsatt men hadde tenkt å pensjonere meg sånn halvveis neste år, så det blir godt å starte som millionær, sier han stille.

Skal du feire?
- Ja, kanskje litt, men jeg skal opp klokka 0600 og i fjøset som vanlig, så det blir ei forsiktig feiring, sier vinneren fra Melhus.

Vi gratulerer!

Her kan du spille Lotto.

Vinnerekka:

Vinnerrekka under Lotto-trekningen 17. september:

12 - 19 - 3 - 29 - 24 - 9 - 2

Tilleggstall: 20

Her kan du spille Lotto.