lottovinnerhistorie

En med sju rette i Lotto

Lotto-trekningen lørdag 8. februar fikk en litt spesiell utgang. Kun en spiller fant alle vinnertallene, og tok dermed med seg hele førstepremiepotten på over 14 millioner kroner.

VINNERREKKA: Disse tallene ble trukket ut under kveldens Lotto-trekning. Kun en spiller gjettet på denne vinnerrekka.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:8. februar 2020Endret:2. januar 2023

Etter Lotto-trekningen lørdag 8. februar satt vi igjen med kun en spiller som klarte å prikke inn vinnerrekka. Hele førstepremiepotten på 14.408.295 kroner vil dermed finne veien til denne heldige personen, som befinner seg i Rogaland.

Følgende tall ble trukket ut lørdag 8. februar: 14 - 20 - 22 - 25 - 26 - 31 - 32

Tilleggstall: 17

Endelig kom dagen

Den nybakte Lotto-millionæren, en mann fra Sandnes, ante fred og ingen fare da vi tok kontakt etter trekningen. Han hadde heller ikke sett tv-sendingen. Sjokket var derfor stort da telefonen fra Hamar kom med det glade budskapet. - Er det mulig? Hahaha! Er du sikker? Dette er ingen spøk?  Da vi kunne fortelle han at han hadde levert en 10-ukerskupong med vinnerrekka 30. november via mobil i fjor, trodde han mer på at dette faktisk var sant. Spill Lotto her før lørdag kl. 18.00 

Som en drøm

- Jeg har spilt Lotto i mange år, men jeg trodde aldri at denne dagen skulle komme. Dette er som en drøm, sier den heldige vinneren mellom latter og tårer. Hva han skulle bruke premien sin på, hadde han ikke helt klart for seg. - Nei, dette må vi sette oss ned og tenke litt på. Men vi har flere barn, så mye vil selvfølgelig dryppe på dem, sier den lykkelige Lotto-millionæren, som ønsker å holde seg anonym. Vi gratulerer med den fantastisk flotte premien!

Drømmer du også om å bli Lotto-millionær?

Lørdag 15. februar er det ny Lotto-trekning med nye vinnermuligheter. Førstepremiepotten vil være på cirka 14 millioner kroner som fordeles på alle med sju rette. 

Spill Lotto her før lørdag kl. 18.00

Vet du hvor mye du har spilt for i det siste?  Spill skal gi deg spenning og glede – ikke ta overhånd. Norsk Tipping har verktøy og informasjon som hjelper deg til å ha kontroll på din spillaktivitet – les mer her.

(Vinnersannsynlighet for førstepremie i Lotto er 1:5,4 mill. pr. rekke.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler