lottovinnerhistorie

Samboeren til Lotto-millionæren: - Nå kan han fri

Drømmen om å bli Lotto-millionær ble sann for tre spillere lørdag. Ikke nok med det - drømmen om å bli mann og kone føltes enda nærmere nå for en av dem.

LOTTO: Lørdagens tallrekke.Pie-Christine Skagsoset Norseng
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:9. september 2022Endret:3. januar 2023

I snitt får tre spillere sju rette i Lotto. Lørdag 10. september skjedde det igjen. Tre spillere fikk sju rette og vant dermed 4,8 millioner kroner hver. De heldige kommer fra følgende plasser i landet:

  • Mann i 30-årene fra Oslo

  • Kvinne i 40-årene fra Kristiansand

  • Mann i 60-årene fra Drammen

Hekkeplanting, andebryst og nesten-frieri

Lørdagens heldigste Lotto-spillere vant nøyaktig 4 853 450 kroner hver. Slik reagerte de på budskapet.

Mann i 30-årene fra Oslo

Oslo-mannen befant seg hjemme med samboeren da Norsk Tipping slo på tråden. Han så hvem som ringte, men lite visste han, at han i det øyeblikket var blitt 4,8 millioner kroner rikere.

– Det er helt vilt, utbryter han. Samtalen ble tatt over høyttaler, slik at samboeren til den ferske millionæren også fikk høre det glade budskap. Det gjorde kvinnen ordknapp til å begynne med.

– Nå ligger hun på gulvet og griner av glede, sier den meget glade mannen.

Paret var midt i matlaging med andebryst på menyen, men fikk slippe alt de hadde i hendene i noen minutter. Etter hvert klarte samboeren til den ferske millionæren å kommentere nyheten:

– Nå venter jeg på at han skal fri. Nå har vi faktisk råd til et bryllup, flirer hun. Lotto-millionæren på sin side utelukket ikke den tanken, men han skulle i første omgang bruke pengene fornuftig og nedbetale noe boliglån. Dessuten ble det enighet om at en ring til 4,8 millioner uansett ble urealistisk. 

– Dette er råkult! Spørs om det blir noe søvn i natt, avslutter det glade paret fra Oslo.

Vinnerkupongen ble kjøpt via appen.

Kvinne i 40-årene fra Kristiansand

– Herremann! Jeg fryser og skjelver, er det første kvinnen sier. Hun hadde nemlig sett på TV-sendingen og var klar over at hun var blitt Lotto-millionær - men hun var ikke alene om det i sin familie.

– Jeg spiller med søsteren min. Vi har levert samme kupong i noen år, så vi vinner jo en bra sum hver, flirer hun. Videre delte hun at hun egentlig ikke trodde på det selv, men hun hadde løpt ut til mannen sin som var ute i hagen og plantet ny hekk.

– Vi måtte gå gjennom rekka noen ganger, forklarer hun.

Kvinnen fra Kristiansand var svært gira og kunne knapt vente med å dele den gode nyheten med resten av familien.

– Det blir mange telefoner i dag, men jeg tror også jeg må dusje. Jeg er helt svett, sier hun og ler.

Pengene skulle få ben å gå på, og hvert fall én ting var klinkende klart: Barna hadde blitt lovet nye fotballsko - og de skulle få velge helt selv hvilke det skulle bli.

Vinnerkupongen ble kjøpt via appen.

Mann i 60-årene fra Drammen

Norsk Tipping har ikke oppnådd kontakt med mannen. Saken oppdateres så fort vi har snakket med vedkommende.

Lotto-rekka

Dette er tallene som ble trukket lørdag:

2 - 9 - 10 - 15 - 16 - 22 - 26 

Tilleggstall: 17Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.  Er du klar for Supertrekning i Lotto?

Lørdag 17. september er det duket for årets tredje Supertrekning.

Så hva er da egentlig en Supertrekning? Jo... For hver Supertrekning i Lotto trekker vi ut ekstra mange Lotto-millionærer. Slik foregår trekningene:

  • Supertrekning inntreffer fire ganger hvert år – til påske, sommer, høst og jul.

  • I disse trekningene trenger man ingen rette tall for å vinne. 

  • Det er ca. 35 ekstra vinnere som trekkes ut lørdag 17. september. Disse trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning (25. juni).

  • I trekningen vil du ha like mange lodd i hatten som antall rekker spilt siden lørdag 25. juni.

  • Supertrekningen er i tillegg til den vanlige Lotto-trekningen. Det betyr at du også kan bli millionær dersom man får sju rette denne kvelden. I førstepremiepotten vil det ligge ca. 15 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler