lotto

Lotto-millionær: - Nå vil jeg bare hoppe og skrike

Det ble både latter og tårer, da vi ringte tre nybakte Lotto-millionærer, lørdag 11. januar.

TRE VINNERE: Lørdag 11. januar prikket tre spillere sju rette.Jon Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:11. januar 2020Endret:2. januar 2023

Det blir litt av en pangstart på året for tre heldige Lotto-spillere, som lørdag kveld fikk sju rette. Vinnerne deler førstepremiepotten, noe som gir over 4,8 millioner kroner til hver.

Her kan du levere Lotto

Vinnerne kommer fra følgende plasser:

  • Kristiansand

  • Rendalen

  • Lillehammer

Slik reagerte vinnerne


Kvinne fra Rendalen Vi fikk ved første forsøk ikke tak i kvinnen fra Rendalen, men når hun litt utpå kvelden plukker opp røret er det en tydelig spent stemme som svarer.  - Vi sjekket nummeret, og så at det var Norsk Tipping. Vi er for tiden på ei sæter uten verken strøm eller særlig nettforbindelse, så jeg får ikke logget meg inn i appen. Nå er jeg helt skjelven her, sier kvinnen før vi rekker å si hva det gjelder. - Det er helt galskap, så fantastisk, utbryter kvinnen når vi forteller at hun har vunnet over 4,8 millioner kroner.  - Nå vil jeg bare hoppe og skrike, sier kvinnen mens hun ler.  Kvinne fra Kristiansand
- Jeg har vunnet, utbryter kvinnen når vi ringer. Hun hadde sett på trekningen på TV og fått med seg at hun hadde fått sju rette.  - Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men jeg tviler på at det blir mye søvn i natt, humrer kvinnen på spørsmål om hva kvelden videre vil bringe. 
Mann fra Lillehammer - Fytti katta, det er helt sjukt, nå har jeg tårer i øynene, sier mannen når han med oss på telefonen selv går inn i appen for å sjekke resultatet. - Det blir nok en ny bil etter hvert, også blir det litt reising, sier vinneren.  Følgende tall ble trukket ut lørdag 11. januar: 4 - 12 - 13 - 16 -  24 - 30 - 33 Tilleggstall: 9 

Drømmer du også om å bli Lotto-millionær?

Lørdag 18. januar er det på ny Lotto-trekning med nye vinnermuligheter. Førstepremiepotten vil være på cirka 14 millioner kroner - som fordeles på alle med sju rette. 

Spill Lotto her før lørdag kl. 18.00

Lykke til!

Vet du hvor mye du har spilt for i det siste?  Spill skal gi deg spenning og glede – ikke ta overhånd. Norsk Tipping har verktøy og informasjon som hjelper deg til å ha kontroll på din spillaktivitet – les mer her.

(Vinnersannsynlighet for førstepremie i Lotto er 1:5,4 mill. pr. rekke.)

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler