- Mamma, jeg tror du har vunnet 2,9 millioner!

- Mamma, jeg tror du har vunnet 2,9 millioner!

NYBAKT MILLIONÆR: Jannike Marie Stenvold (t.h.) sammen med mannen kan nå endelig kjøpe seg hus.

Foto: Privat

- Mamma, jeg tror du har vunnet 2,9 millioner!

Jubelen stod i taket i Troms. Datter Jannike Marie Stenvold og mor Solgunn Elisabeth Kristoffersen vant over 2,9 millioner kroner hver seg denne lørdagen.

Denne lørdagen fikk vi hele fem vinnere av sju rette på Lotto. De vant 2.955.570 kroner.

Blant de var to kvinner fra Troms, som skulle vise seg å være mor og datter.

- Er dette seriøst? Det er den beste nyheten jeg noen gang har fått. Jeg har seks barn, og vi bor i en liten leilighet med to soverom. Nå blir det hus, sier Jannike Marie Stenvold (35) og jubler, mens mannen satt i sofaen og ikke skjønte bæret da Norsk Tipping ringte.

Her kan du levere Lotto!

Ringte mamma: - Er du også millionær?

Den berømte telefonen fra Hamar skulle også Solgunn Elisabeth Kristoffersen få. Da Norsk Tipping nådde fram til kvinnen i Skånland hadde allerede datteren vært på tråden.

- Datteren min ringte meg nettopp og sa at hvis jeg også hadde spilt bestemor sin Lotto-kupong i kveld så hadde jeg vunnet over 2,9 millioner. Er dette virkelig sant, spør kvinnen med gråt i stemmen.

Kristoffersen kunne ikke tro det var sant at både hun og datteren hadde vunnet over 2,9 millioner hver seg.

- Jeg hadde jo aldri trodd at jeg skulle bli millionær. I tillegg at jeg og datteren ble det samme dag. Nei, jeg er helt målløs. Tårene bare triller her, forteller moren og fortsetter:

- Nå skal jeg ta meg en ferie hvertfall. I tillegg har jeg flere barn og barnebarn.

Datteren var også i sjokk da telefonen ringte fra Hamar.

- Jeg er helt skjelven og går bare rundt meg sjøl. Dette har jeg drømt om i mange år, sier den lykkelige 35-åringen.

Dette er de andre Lotto-vinnerne i kveld:

  • Jorulv Tømmerdal fra Nord-Trøndelag:
- Nå vet jeg ikke hvordan jeg skal føle det gitt. Det kan da itj vær sant at det er min kveld i kveld, spør Jorulv Tømmerdal fra Leksvik og ler.
- Nei, nå må jeg pinadø sprette cognacen, for jeg tror ikke at jeg får sove i natt, forteller den glade vinneren.
  • Kvinne fra Østfold:
- Herregud, tuller du med meg. Dette er det værste jeg har hørt. Jeg blir rett og slett helt stum, forteller vinneren fra Skiptvet i Østfold som skal tenke seg godt om før hun bruker pengene.
  • Mann fra Vest-Agder:
- Dette kom litt brått på, men det føles kjempebra å være Lotto-millionær. Jeg har spilt samme kupongen fra og til i 20 år, sier vinneren fra Lyngdal i Vest-Agder.

Sistnevnte hadde i tillegg flere 2. og 3. premier, og vant dermed tilsammen 3.661.590 kroner.

Her er ukens vinnertall:

6 - 9 - 15 - 27 - 29 - 30 - 34

Tilleggstall: 3

Spill Lotto her!

Ekstra millionær hadde mobilen på lydløs i lomma

I tillegg til de ordinære Lotto-vinnerne trekker vi ut én ekstra Lotto-spiller hver lørdag til og med 11. november. Kveldens heldige var en mann i 30-årene fra Oslo som sikret seg 1 million kroner.

Norsk Tipping fikk tak i den nybakte millionæren søndag formiddag.

- Dette er helt fantastisk. Mobilen min lå i jakken min på lydløs, da dere prøvde å ringe. Etter å ha googlet litt lørdag kveld skjønte jeg til slutt at jeg måtte være den ekstra millionæren i Lotto, men jeg turte ikke å feire før jeg hadde fått snakket med dere, forteller den glade vinneren.

- Jeg skal være litt fornuftig og bruke det meste på lån, men så skal jeg nok også unne meg en bedre ferie, sier Oslo-mannen som endelig kunne slippe jubelen løs.

For å bli trukket ut som den ekstra vinneren trenger du kun å ha spilt Lotto, men du trenger ikke ha noen rette tall på kupongen.

(Vinnersjanse for sju rette er ca. 1:5,4 millioner per rekke. Vinnersjanse ekstra millionær er ca. 1:16 mill. per rekke.)