lottovinnerhistorie

Treffsikker trønder og ivrige indianere

En heldige spiller fra Levanger og et spillelag fra Nord-Odal vant lørdag ca. 7 millioner hver i Lotto. 

FLAKS: Et spillelag på fem og en alenevinner hadde de to vinnerrekkene i Lotto på lørdag.sverre houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:25. mai 2019Endret:2. januar 2023

For mange østlendinger er det kjent at kommer man fra Nord-Odal kan man risikere å bli kjærlig omtalt som indianer, og det har i mange år eksistert en kjent "bumper-sticker" i bergskaftene østpå, med teksten "Nord-Odal - Indian republic of Norway" med en stolt indianerhøvding med tilhørende fjærpryd, som mange odølinger har prydet bilene sine med. 

Lotto-skalpene satt løst

En heldig mann fra nettopp Nord-Odal var innom Esso`n på Sagstua og leverte et 120-rekkers Lotto-systemspill for en tid tilbake. Det gjorde han lurt i, og det kom et skikkelig indianerhyl  i Nord-Odal når Norsk Tipping tok kontakt med sjefen for spillelaget som vant 6.972.360 kroner.

- Å fy f***n, var mannens spontane reaksjon.

- Vi har jo spelt sammen fem kamerater her oppe i snart 15 år. En gang vant vi 107 000 kroner på deling, og vi har ofte vunnet både 3 og 4 tusen kroner, men nesten sju millioner? Nei, dette var artig, sa mannen som gledet seg til å fortelle kompisene i spillelaget den gode nyheten.

Vi spår liv rundt leirbålet i kveld!

Spill Lotto her!

Treffsikkert i Levanger

En kvinne fra Levanger var også heldig i kveld. Hun strammet tøylene, og leverte en stødig fem-ukers Lotto-kupong på Rema100 i Helge Ingstads vei.

- Er du gal? Nesten syv millioner? Jeg kan ikke si noe annet enn tusen hjertelig takk. Guri malla! Det må være artig å ringe rundt med så gode nyheter, sier kvinnen og ler godt.

- Nå skal jeg på jobb, men det blir nå greit lell det nå etter en så fin beskjed.. I stad så tenkte jeg på båten vår som vi har tenkt på å selge, men nå beholder vi den, sier hun fornøyd.

Damen fra Levanger prikket inn syv rette og rir  inn i solnedgangen med hele 6.865.715 kroner i saltaskene. Når frikvelden kommer blir det nok liv i leiren, og full fart i saloonen også i Levanger. 

Spill Lotto her!

Vi gratulerer alle våre vinnere!  

Blir du Lotto-millionær neste lørdag?

Dette er tallene som gjorde de tre spillerne til Lotto-millionærer:

4 - 5 - 7 - 8 - 15 - 31 - 32

Tilleggstall: 9

Drømmer du også om å bli Lotto-millionær? Neste lørdag er det ca. 14 millioner kroner i førstepremiepotten.

Spill Lotto her!

(Vinnersjansen for førstepremien i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke.) 


Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler