lottovinnerhistorie

Tre Lotto-millionærer vant 10,4 mill. hver

Lørdag var det Gulltrekning i Lotto. Vi fikk tre ny Lotto-millionærer som vant 10 408 355 kroner hver. 

VINNERREKKA: Disse tallene ble trukket ut lørdag.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:25. juni 2022Endret:3. januar 2023

Ettersom det ikke var noen som hadde syv rette i Lotto sist uke, var det Gulltrekning med dobbel førstepremiepott lørdag. Førstepremiepotten var på over 30 millioner kroner.

Vinnertallene

Dette er tallene som ble trukket lørdag 25. juni:

23 - 16 - 19 - 26 - 15 - 18 - 34

Tilleggstall: 5

Kvinne fra Søndre Land i Innlandet:

- Er det sant? Oj, det er mye penger, var det første kvinnen sa da vi fortalte at hun var én av kveldens tre nybakte Lotto-millionærer.

- Jeg hadde lagret nummeret deres - og så det var Norsk Tipping som ringte. Jeg vet ikke helt hva jeg tenkte da. Det er så uvirkelig at jeg nesten ikke tror det. Jeg var så varm at jeg hadde satt meg inne i stua med et glass vann, forteller kvinnen.

Hun sier hun vil la det synke litt inn før hun bestemmer seg for hva hun skal bruke pengene til. Kvinnen hadde kjøpt kupongen på mobilen.

Kvinne fra Agder:

- Jeg er tom for ord. Dette var fantastisk. Noe så moro! Jeg så jeg hadde et ubesvart anrop og skjønte det var noe. Jeg har tippet jevnlig, men hadde aldri trodd dette skulle skje meg, sier kvinnen, som kjøpte kupongen på mobilen.

Mann fra Ål i Viken: 

- Dette var moro. Jeg har akkurat starta ferien og satt her med to kompiser. 10 millioner kroner er utrolig mye penger, sier mannen, som kjøpte kupongen på mobilen.

LES MER: Har du faste Lotto-tall? Slik oppretter du abonnementNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.  14 mill. i potten neste uke

I snitt vinner tre Lotto-millionærer hver lørdag. Noen ganger blir det flere, noen ganger blir det færre - her er det tallene som bestemmer. Hvor mange millionærer får vi lørdag 2. juli? Det vil tiden vise. Da vil det igjen ligge ca. 14 millioner kroner i potten.

Lykke til!

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler