lotto

Bli Lotto-klar til jul

På søndag trår vi inn i julemåneden og listene over ting som skal gjøres er ofte lange. Leverer du en femukers Lotto-kupong nå har du i alle fall en ting du kan krysse av som gjort og er Lotto-klar til jul.

LOTTO: Full fres inn i julemåneden med syv rette i Lotto på lørdag?Adobe StockAdobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingMarthe Emilie MandalIgesundPublisert:25. november 2019Endret:2. januar 2023

Desember er fylt med ting som skal gjøres, det er gavelister, bakelister og vaskelister. Første søndag i advent kommer ofte litt brått på, men her får du vår ukompliserte liste over hvordan du kan bli klar i en fei:

  • Fyll adventsstaken med ferske lys ( har du ikke husket å kjøpe lilla lys kan man alltids bruke en annen farge. Har du ikke fire i samme farge er det sikkert trendy å kombinere flere farger).

  • Heng opp julestjerna eller plasser julestaken i vinduet ( hvor pakket du den bort i fjor, fungerer fortsatt pæra og hvor er skjøteledninga?).

  • Delta på julegrantenninga i byen/nabolaget/egen hage.

  • Fiks ferdig julekalenderen til ungene/mannen/bikkja (har du glemt kalender så har Norsk Tipping veeeldig fine Flax-julekalendere).

  • Spill Lotto før lørdag klokka 18.00. Med en femukers-kupong er alle julens Lottotrekninger dekket, og du har mange spennende øyeblikk i vente.


14 millioner kroner frister i førstepremiepotten og kan bli dine på lørdag hvis du er den eneste med syv rette!

Spill Lotto her!

Lykke til!

(Sannsynligheten for å få sju rette i Lotto er ca. 1:5,4 mill. per rekke.) 

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler