flaxvinnerhistorie

Lykkestund i Brønnøysund

En heldig mann fra Brønnøysund kjedet seg litt mens han satt og ventet. Ett MillionFlax-lodd senere var han Flax-millionær.

FLAX: En heldig mann fra Brønnøysund vant en million i MillionFlax.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:5. juli 2019Endret:2. januar 2023

Gratulerere som Flax-millonær!
- Jeg må jo si tusen takk. Jeg har aldri drømt om å oppleve noe slik. Jeg satt på et venterom og kjedet meg og kjøpte meg et Flax-lodd på mobilen. Først trodde jeg det var datafeil, men det var det ikke. Jeg hadde vunnet en million kroner, sier en glad mann i førtiårene fra Brønnøysund. 

Har du feiret? 
_ Nei, jeg vet ikke, det at jeg er millionær har ikke gått opp for meg ennå. Men vi skal snart på ferie snart, så da får vi skikkelig reisebudsjett. Pengene står jo på kontoen min alt. Jeg tenkte at "noe slikt har jeg aldri sett på min konto før", sier han og ler godt. 

Spill MillionFlax her

Hva sa familien?
- Kona trodde jeg tullet, men når jeg viste henne summen begynte hun å skjelve. Nå slipper vi å låne til hytte, så det er helt fantastisk. Vi skal feriere litt og betale ned litt lån, og barna skal også få litt, så dette blir bra, sier mannen.

- Jeg har sett oppslagene hos kommisjonærene om folk som vinner, men jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli en av dem, sier den glade vinneren fra Brønnøysund, som ønsker å være anonym. 

Vi gratulerer! 

Spill MillionFlax her


Vinnersannsynlighet MillonFlax: 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler