aktuelt

Lyst på festivalpass til tidenes strandfest?

Nå kan du og dine venner vinne festivalpass og overnatting til utsolgte Palmesus.

Palmesus 2016Foto: Floris Heuer
Forfatterbilde Norsk TippingAnne Siri NørstebøPublisert:2. mai 2018Endret:2. januar 2023

Bli med på Skandinavias største strandfest sammen med over 30.000 andre feststemte mennesker på Bystranda i Kristiansand.

Søk her, og vinn drømmehelg

VIP og panoramautsikt

Drømmehelgen finner sted i Kristiansand 6. - 8. juli. Ta med dine venner på en fantastisk helg med verdensstjerner og god mat i spektakulære VIP-omgivelser.

Noen av artistene som kommer til Palmesus i år er Migos, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix og Hardwell!Les mer om årets Palmesus her

Vinnerne inviteres ned til det blide Sørlandet og vil bli innlosjert på det allerede utsolgte Palmesus Hotel – midt i Kristiansand sentrum og med kort gåavstand til Palmesus.

I tillegg til festivalpass får dere også mat og drikke på Palmesus Rooftop - med panoramautsikt til alt som skjer både på scenen og på stranda.

Drøm deg bort eller mimre fra fjorårets festival. Se video fra Palmesus 2017 her

Dette er drømmetanken 

Vi i Norsk Tipping er opptatt av å realisere drømmer. Hele overskuddet går tilbake til idrett, kultur, samfunnsnyttige og humanitære organisasjoner i Norge. Aktører som årlig mottar spillemidler og sponsormidler fra Norsk Tipping har nå fylt opp en hel tank med drømmeopplevelser.  

I Drømmetanken kan ditt lag, din forening, gruppe, klasse eller vennegjeng få være med på aktiviteter som få andre har tilgang til.

Palmesus feirer 10-årsjubileum i år - så denne drømmehelgen ligger an til å bli tidenes strandfest i Kristiansand! Husk at søknadsfristen er 20. mai.

Lykke til!

Søk på drømmen her

 

 

Relaterte artikler