Månedens spiller i mai - Kristoffer Zachariassen

Månedens spiller for mai er kåret. Rosenborgs Kristoffer Zachariassen er vinneren.

Forfatterbilde Norsk TippingEliteserienEliteserienPublisert:15. juni 2021Endret:3. januar 2023

Ting har gått på skinner for gutten fra Sotra den siste måneden, og det meste har sett ut til å gått inn i form av mål og assist. I første kamp mot Vålerenga kom det første målet og etter det har han ikke sett seg tilbake. Sju mål på sju kamper ble fasiten før landslagspausen. 

- Det har vært en veldig gøy og fin start på sesongen, både for min og ikke minst laget sin del. Det har jo blitt noen mål og noen seire, så alt i alt en veldig bra start på sesongen, sier Zachariassen.

Og ikke nok med månedens spiller så ble han også belønnet med landslagsplass av Ståle Solbakken, hvor han fikk sin landslagsdebut mot Hellas.

- Det var en veldig fin og lærerik uke med landslaget. En veldig fin gjeng, med gode spillere som jeg fikk bli kjent med. Så håper jeg å få muligheten til å bli med flere ganger.

Prisen for månedens beste spiller ble delt ut av Rosenborgs trener Åge Hareide foran hele laget da de var i full gang med å ta lagbilde for årets stall. På søndag er eliteserien i gang igjen etter landslagspausen, Rosenborg tar turen til Drammen for å jakte tre nye poenger og for å forsvare tabelltoppen. Og “Doff” for å jakte nye målpoeng.

- Det har jo vært en god del mer enn jeg hadde forventet, men jeg skal prøve å få tak i denne til neste måned også, og sikter til trofét i hånda , sier han med et glimt i øyet før han jogger av Lerkendal.

Vi gratulerer Kristoffer Zachariassen som månedens spiller!

Relaterte artikler