flaxvinnerhistorie

Mann (22) med flaks på nedturen

En ung mann fra Sogn og Fjordane var ute i høyden da han bestemte seg for å kjøpe et Flaxlodd.

OPPTUR: 22-åring vant 1 million kroner med MillionFlax etter topptur.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:23. mai 2019Endret:2. januar 2023

- Jeg var på vei hjem etter en fjelltur da jeg bestemte meg for å prøve lykken, sier 22-åringen.

Han svingte innom nærmeste kommisjonær, og kjøpte et MillionFlax-lodd. Den ungen mannen skrapte loddet i det han satte seg i bilen, og der kom de tre symbolene vi alle drømmer om å få - tre millionsymbol!

Her kan du skrape Flax!

- Tenk å ha så flaks. Det er utrolig moro! Jeg skal være fornuftig og sette premien på sparekonto, sier den nybakte Flax-millionæren.

Millionvinneren ønsker å være anonym.

Vi gratulerer!

Skrap Flax her eller kjøp lodd hos din kommisjonær.

(Vinnersannsynlighet toppremie på MillionFlax 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler