vinnerhistorieflaxfremside

Mann (26) vant 20 000 kr i måneden i 20 år: – Kunne ikke passet bedre

En mann fra Drammen skrapte frem toppremien på Flax for Livet. Nå starter reiseplanleggingen.

GLEDER SEG: 26-åringen ser frem til reise med samboeren.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:6. mars 2023

Første helgen i mars går trolig inn i minnebøkene for to personer som begge skrapte frem toppremien på Flax for Livet. Begge sikret seg 20 000 kroner i måneden i 20 år – en totalsum på 4,8 millioner kroner.

26-åring med trygg fremtid

Rett før midnatt natt til søndag satt en mann (26) fra Drammen på jobb. Han hadde samme kveld vunnet 110 kroner i Lotto og bestemte seg derfor å bruke gevinsten på et digitalt Flax for Livet-lodd.

– Jeg fikk panikk da jeg så hva som sto på skjermen. Det føltes ut som jeg ikke klarte å puste, forklarer 26-åringen. Nattevakta ble dermed lang for den unge mannen.

– Jeg turte ikke tro på det før jeg hadde snakket med dere, forklarer drammenseren, som før Telefonen fra Hamar ringte hadde hatt mye tid på å tenke på hva, hvis, dersom.

– Premien kunne egentlig ikke kommet på et bedre tidspunkt. Samboeren min og jeg ønsker nemlig å ta en lengre reise rundt i verden. Det blir jo veldig mye lettere å få til nå, poengterer han.

– Det føles ganske sykt. Det skaper en god trygghet i lang tid fremover. Disse lykkehormonene kan jeg leve lenge på, flirer han avslutningsvis.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Kvinne i 30-åra gikk inn i helga med toppremie

Fredagen før skrapte en kvinne i 30-årene fra Sarpsborg også frem toppremien på Flax for Livet.

– Jeg hadde vanskelig for å tro det var sant. Det er først nå når du ringer at jeg tror på det. Jeg ble helt skjelven, sier kvinnen når Norsk Tipping ringer. Hun var da på vei til harryhandel i Sverige.

– Dette er helt fantastisk! Nå skal jeg kjøpe meg ny bil.

Vi gratulerer begge vinnerne!

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: (alle typer Flax-lodd): 9 636 165 (fysiske Flax lodd: 8 426 821, digitale Flax-lodd: 1 209 344)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2021 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 73 (38 millionutbetalinger fysisk Flax, 35 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2021: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her    

Relaterte artikler