flaxvinnerhistorie

Mann fra Asker vant toppremie på MillionFlax – fem igjen

Fem millionpremier gjenstår på fysisk MillionFlax etter at en mann fra Asker sikret seg toppremie på ett av sine fredagslodd.

FEM IGJEN: At vinerutgaven av MillionFlax er et vakkert lodd er det liten tvil om. Toppremien er ikke så dum, den heller.Foto: Steinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:17. mars 2023

– Det var jo en brukbar premie å få på et Flax-lodd, sier vinneren fra Asker når Telefonen fra Hamar ringer.

– Jeg måtte se mange ganger før det gikk opp for meg at det var sant. Helt fantastisk.

Flaks i Flax

Den ferske millionæren kunne fortelle at han i alle år har spilt Lotto, Vikinglotto og Extra hos Norsk Tipping, men det var altså i Flax-bunken for helga at han fant … vel, vinnerflaksen. Tre millionsymboler i skrapefeltet sikret han tittelen som Flax-millionær og tilhørende toppremie.

– Nå skal det betales litt gjeld og så blir det kanskje noe godt i glasset i kveld, konkluderte han fornøyd.

Norsk Tipping gratulerer!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Nå kan alle Flax-premier hever med mobilen

Nå kan du heve Flax-premien din med mobilen når du selv ønsker det, også premier på fysiske lodd. Dermed kan du få pengene rett inn på spillekonto og derfra overføre videre til egen bankkonto. Tjenesten er tilgjengelig for IOS og snart også Android.

Fem premier har gått, fem gjenstår

Premien til vinneren fra Asker er den femte til nå på fysisk MillionFlax, og det er dermed fem premier igjen på disse loddene. Loddet kan kjøpes hos ca. 3 500 dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. MillionFlaxkan også kjøpes digitalt via Norsk Tippings nettsider – da med noe mindre skrapestøv.

Lykke til!

Vinnerjanse PåskeFlax: 1: 2,16

Vinnersjanse toppremie: 1: 250 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2021: (alle typer Flax-lodd): 9 636 165 (fysiske Flax lodd: 8 426 821, digitale Flax-lodd: 1 209 344)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2021 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 73 (38 millionutbetalinger fysisk Flax, 35 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2021: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2021: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her    

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler