flaxvinnerhistorie

Derfor kjørte haldenseren 22 mil etter å ha skrapt Flax-lodd

Da en haldenser skrapte fram toppremien på Flax for Livet, kjørte han fra hjembyen til Hamar for å dobbeltsjekke loddet hos Heidi L. Nilsen i Norsk Tipping.

FIN GJEST: Heidi Luneng Nilsen i Norsk Tipping tok imot mannen fra Halden da han kjørte de 22 milene til Hamar for å dobbeltsjekke at han faktisk hadde vunnet.Pernille Storholm Skaret
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:23. juli 2019Endret:2. januar 2023

Tenk deg å vinne 20 000 skattefrie kroner i måneden i 20 år! Nettopp det skjedde en mann fra Halden da han skrapte et Flax for Livet-lodd. 

Når noe slikt skjer, er det naturlig nok litt vanskelig å tro på. Derfor reiste mannen rundt 22 mil fra Halden til Norsk Tipping på Hamar for å sjekke om det faktisk kunne være sant. 

- Det er noen dager siden jeg skrapte loddet, og jeg har hatt loddet under klærne inntil magen helt siden da, sier mannen og ler. Han kunne selvfølgelig ikke risikere at loddet kom på avveie. 

Skrap Flax for Livet her!

Mannen ble veldig lettet da han kom til Norsk Tipping og fikk bekreftet premien, som til sammen utgjør 4,8 millioner kroner. 

- Jeg trodde jo ikke det jeg så da jeg skrapte loddet. Det var helt utrolig, sier den heldige mannen som nå har planer om å unne seg både ny leilighet og ny bil. 

Det var Heidi Luneng Nilsen som tok imot mannen da han kom til Norsk Tipping. 

- Vi har hatt noen innom her som har ment at de har vunnet, men det har vist seg å ikke stemme, sier hun. 

Men denne gangen var det altså snakk om milliongevinst!

- Det er ikke ofte vi opplever å få besøk av helt ferske millionærer her i resepsjonen. Det var utrolig koselig å få besøk av den gromme mannen, og veldig moro da det viste seg å være riktig at han var nybakt millionær, fortsetter Luneng Nilsen. 

Vi gratulerer den heldige millionæren!

Les mer: Kvinne fra Våler i Østfold vant også toppremien i Flax for Livet

(Vinnersannsynligheten for toppremien på Flax for Livet er 1:1 mill.)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler