jokervinnerhistorie

Maria (19) ble Joker-kandidaten: - Helt vilt

- Dette hadde jeg aldri trodd, det er helt vilt, sa den 19-årige Maria Hagensen Aaberg da vi kunne fortelle at hun var kveldens Joker-kandidat.

JUBLENDE GLAD: Maria Hagensen Aaberg (19) kunne juble etter å ha stukket av med nesten en million kroner i Joker.Privat
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:6. mars 2021Endret:2. januar 2023

Det var altså 19-årige Maria Hagensen Aaberg fra Kristiansand som ble trukket ut som den heldige Joker-kandidaten denne lørdagen.

Vi fikk ikke kontakt med det første, men når det til slutt svarte i andre enden var det en spent 19-åring vi møtte på.

- Jeg satt og så en serie, så jeg hørte ikke telefonen, men jeg sjekket nummeret og ventet på at dere skulle ringe opp igjen, sier hun når vi presenterer oss.

Det la ingen demper på stemningen da vi fortalte grunnen til at vi ringte.

- Shit, det er helt vilt, utbryter hun når vi sier at en premie på 423 000 kroner allerede er sikret, og at hun har muligheten til å vinne hele 2,1 millioner.

Maria var ikke selv med for å ta opp/ned-valgene, men lot maskinen ta jobben. Selv satt hun sammen mamma og pappa i sofaen og fulgte spent med. Det ble spilt på følgende tall: 2 - 7 - 4 - 6 - 3.

Med en bom på det nest siste tallet, endte 19-åringen til slutt opp på 930 000 kroner.

- Jeg er helt strålende fornøyd, selv om det ikke gikk helt øverst. 

Takker mamma

Maria spiller ikke Joker fast, så det var tilfeldighetene som gjorde at hun leverte denne lørdagen.

- Mamma skulle levere Joker, så da tenkte jeg at jeg også fikk slenge inn en. Det var helt tilfeldig, for det er ikke så ofte jeg spiller.

Til høsten venter studier for 19-åringen.

- Nå har jeg et friår fra skole og jobber frem til høsten, da starter jeg studier i Bergen. Det blir enten jus eller psykologi. Det vil jo ta noen år, så disse pengene kommer veldig godt med.

- Jeg har hele tiden tenkt at jeg vil ha egen bolig mens jeg studerer, så det blir nok ingen endring på det nå, sier den glade vinneren. 

- Blir det feiring i kveld?

- Jeg må lande litt først, også ser jeg det er en del som har prøvd å ringe meg, så jeg blir nok sittende i telefonen resten av kvelden, sier hun lattermildt.

Vi gratulerer og ønsker lykke til med studier og boligkjøp.

Nye millionsjanser i Joker på onsdag

Allerede lørdag 10. mars kan man være med å spille Joker. Er man så heldig å treffe på alle tall eller møte på selveste Jokeren, vinner man toppremien. På toppen av premiestigen vil det ligge cirka 2,3 millioner onsdag 10. mars.

            

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000. Les mer om vinnersjanse for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 3 340 155

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 105

  • Antall millionærer i 2020: 73

  • Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 463 000 kr

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler