Krogh slo tilbake: - Vanvittig deilig

Etter en tung fjorårssesong, viste Finn Hågen Krogh krefter på Beitostølen. Slik tenker han for å komme seg tilbake og kjempe i toppen.

UKAS GJESTER: Marit Bjørgen og Finn Hågen Krogh er med i Tippelunsj direkte fra Beitostølen.Elin Bjørn
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:14. november 2018Endret:2. januar 2023

Fredagens Tippelunsj sendte vi direkte fra Beitostølen.

Sendingen kunne du følge live på Norsk Tipping og Oddsens Facebook-side, men du kan også sjekke ut ukas Tippelunsj øverst i denne artikkelen.

I studio har vi hatt besøk av Marit Bjørgen og Finn Hågen Krogh.

Førstnevnte la skiene på hylla etter forrige sesong. Nå skal skidronninga følge sesongen fra utsiden.

Finn Hågen Krogh er mannen som i 2017 sørget for norsk stafettgull under VM i Lahti, men ikke fikk det til å fungere forrige sesong.

Nå skal han revansjere forrige sesongs nedtur. Og på Beitostølen startet det godt med en sjetteplass i sprintfinalen.

- Det er hundre kilo av skuldrene. Det er vanvittig deilig. Livet vårt går i å trene og bli god på ski. Når man da feiler i en sesong, så blir det veldig tungt psykisk. Det er vanvittig deilig å slå tilbake, men vi har bare gått ett skirenn. Man må ikke bli for trygg for tidlig, sa Krogh til Nettavisen etter rennet.

Sjekk Bjørgen og Kroghs spådommer for sesongen i ukas Tippelunsj! Krogh forteller også om hvordan han tenker for å komme seg tilbake og kjempe i toppen etter den tunge fjorårssesongen.

Marit Bjørgen er ambassadør for Grasrottrener langrenn. Grasrottrener er et samarbeid mellom Norges Skiforbund og Norsk Tipping. Målet med Grasrottrener-kurset er å utdanne trenere som kan tilrettelegge og skape skiaktivitet for nybegynnere, barn og unge. Kursene er geografisk fordelt og gjennomføres både på langrennsski og rulleski.  

Relaterte artikler