Marit våget - og vant to millioner

Marit våget - og vant to millioner

JOKERKLAFF: På det tredje tallet dukket jokeren opp og gjorde Marit fra Råholt til millionær.

Marit våget - og vant to millioner

- Jeg vet ikke om jeg tør å være med, sa Marit (75). Men Råholt-damen hoppet i det og kunne juble over joker og to millioner kroner i beste sendetid.

- Det er jo sånt som skjer andre, ikke meg, sa Marit Mikkelsen fra Råholt i Eidsvoll kommune da vi ringte for å fortelle at hun var lørdagens Joker-kandidat - med 416 000 garanterte kroner og 2 080 000 mulige kroner i premie.

Spill Joker før hver onsdag og lørdag kl. 18.00

- Oj, herremin - det minste beløpet vil jo være helt fantastisk bare det, sa 74-åringen, som først ikke visste om hun ville våge å være med på TV-trekningen.

- Jeg tar sjansen

- Det er jo litt skremmende, men samtidig er dette veldig moro. Jo, jeg tar sjansen og blir med, sa den blide damen.

Deretter ble hun satt over til programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang i studio, og i fellesskap gikk de løs på opp/ned-spillet.

Det ble treff på de to første tallene, og på det tredje dukket jokeren opp og sendte Marit rett til topps på premiestigen, der det altså lå 2 080 000 kroner.

Barn og barnebarn

- Tenk at en gammel dame skulle få oppleve noe sånt, sa Marit som regnet med å juble og feire med barn og barnebarn så snart anledningen byr seg.

Marit vant på en 5-ukers Joker hun kjøpte hos Mix Amfi Eidsvoll 30. juli. Storpremien slo med andre ord til i kupongens fjerde trekningsuke.

Vi gratulerer!

Her finner du trekningsresultatene for Joker

            

Vinnersannsynlighet Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 500 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut er ca. 1:500 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 350 000, som da gir en vinnersannsynlighet på ca. 1:350 000. Les mer om vinnersannsynlighet for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 3 331 463
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 104
  • Antall millionærer i 2019: 73
  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 5 860 000 kr