flaxvinnerhistorie

Mega-lykkelig bergenser: - Helt ute av fatteevne

En mann fra Bergen skrapte seg frem til tre millioner kroner på Mega MillionFlax.

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:12. januar 2019Endret:2. januar 2023

Mannen, som ønsker å være anonym, kjøpte vinnerloddet da han var en tur i sentrum av Bergen.

- Jeg kjøpte noen lodd og stod inne i kiosken og skrapte. Da jeg så jeg hadde vunnet tre millioner kroner, var jeg ganske så rolig. Det var helt ute av fatteevne. Men dagen etter fikk jeg litt høy puls, for da sank det nok mer og mer inn, forteller bergenseren.

Han sier han ikke vet hva han skal gjøre med gevinsten.

- Jeg har ingen konkrete planer. Dette er noe som skjer én gang i livet, og jeg skal tenke nøye over hva jeg skal gjøre, sier mannen.

Mega Million Flax fås som fysisk lodd hos kommisjonær - og du kan også spille det på web, tablet og mobil. Totalt er det over 60 millioner i pengepremier.

Spill Mega Million Flax her.

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1:500.000)

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler