Mer poengfangst for Molde i Europa League?

Molde fikk en pangstart på Europa League. Blir det tre nye poeng når Rapid Wien kommer på besøk torsdag?

Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:27. oktober 2020Endret:2. januar 2023

Molde vant 2-1 over skotske Dundalk i første kamp i Europa League. Moldenserne lå under 0-1, men scoringer av Etzaz Hussain og Ohi Omoijuanfo gjorde at moldenserne kunne reise hjem med tre poeng.

Her er kampen på Langoddsen

På andreplass

Rapid Wien innledet Europa League med 1-2 tap hjemme mot Arsenal. Østerrikerne tok ledelsen seks minutter etter pause. Arsenal slo tilbake, og scoringer av David Luiz og Pierre-Emerick Abameyang gjorde at Premier League-laget reiste hjem til London med tre poeng.

Moldes motstander torsdag har hatt en god start på sesongen i østerriksk bundesliga. Hovedstadsklubben har fire seirer og en uavgjort på de fem første kampene og ligger på andreplass, to poeng bak serieleder Salzburg. Taxiachis Fountas som scoret mot Arsenal er Ercan Kara har fire scoringer hver på fem serierunder.

Norsk duell

Jens Petter Hauges Milan spiller hjemme mot Sparta Praha, men Hauge er ikke med siden han for noen dager siden fikk påvist corona.

Alkmaar som har nordmennene Fredrik Midtsjø og Jonas Svensson i stallen spiller hjemme mot Rijeka. Svensson hadde assist da Dani De Wit scoret seiersmålet mot Napoli i forrige runde.

Gent med Andreas Hanche-Olsen får besøk av Håvard Nordtveit og Hoffenheim. Gent tapte 0-1 mot Liberec sist uke, mens Hoffenheim slo Røde Stjerne 2-0. Celtic med Moi Elyounossi og Kristoffer Ajer spiller borte mot Lille. Celtic tapte 1-3 mot Milan i åpningskampen.