nabolaget

Midt i fredagskosen kan det hende vi ringer til DITT nabolag

Har både du og naboen spilt, kan det bli riktig så god stemning hvis geotagen lander i deres nabolag.

NABOLAGET-MILLIONÆR: Fredagens hovedvinner i Nabolaget kom fra et nabolag i Flatåsen utenfor TrondheimIllustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingOlaThorsetPublisert:27. april 2023Endret:28. april 2023

I Nabolaget er det «alltid» spenning, siden lotterispillet har daglige trekninger. Men det er ikke til å legge skjul på: fredagene er spesielle. Da garanterer vi nemlig en millionvinner i det som trekkes ut som hovednabolag.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

– Skal sprette en flaske

Forrige fredag landet geotagen på Opphaug i Trøndelag. Der satt en kvinne og ante fred og ingen fare, da nummeret 625 60 000 plutselig lyste opp på telefonen hennes.

– Jeg har hatt en lang arbeidsdag og satt og så på «Camp Kulinaris» i opptak nå, sa en forfjamset vinner da vi ringte.

Hun hadde ikke i sine villeste fantasier sett for seg å vinne 1 million kroner under fredagskosen.

– Nei, og jeg tror nesten ikke på det nå, heller. Jeg skal sprette en flaske nå, og så må jeg nok gå meg en tur. Jeg får sikkert ikke sove i natt, la hun til

Skulle du få en oppringning fra 625 60 000 fredag kveld kan vi love at det er gode nyheter i vente.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Premiedryss for flere

Fredag er det altså klappet og klart for et nytt premiedryss over landet – for det er ikke bare Nabolaget-millionæren som kan gå jublende inn i helga. Vi trekker også fem andre vinnere som stikker av med en premie på 100 000 kroner. I tillegg kan alle vinnernes nærmeste spillende naboer se frem til premier basert på avstanden til vinneradressen.

Her kan du lese mer om premiefordelingen i Nabolaget

Leverer du et spill innen fredag kl. 19 er du med i hovedtrekningen samme kveld i tillegg til trekninger av premier på inntil 10 000 kroner seks dager frem i tid.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler