flaxvinnerhistorie

26-åring ble Flax-millionær. -Det kom et skrik fra kontoret

Noen ganger har man flaks, andre ganger har man bare skikkelig FLAX, som 26-åringen fra Askøy som ble millionær med MillionFlax.

FLAX: En heldig 26-åring fra Askøy ble millionær 29. november med MillionFlax.Sverre Houmb/Norsk Tippingsverre houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:30. november 2018Endret:17. november 2023

Gratulerer som Flax-millionær! Hva skjedde? 

- Jeg leverer fast Lotto og VikingLotto og kjøper Flax-lodd for småpremiene. I går satt jeg på kontoret og med et par gevinstkroner på spillkontoen kjøpte jeg ett Flaxlodd på nett og vant. Det kom et skrik fra kontoret mitt, og det kom folk til og spurte om det gikk bra med meg, og visst gikk det bra, sier  26-åring fra Askøy og ler. 29. november vant han altså en million kroner når han skrapte MillionFlax. 

Rolig feiring

Gratulerer så mye, har du feiret millionærstatusen?
- Jeg tom meg en øl i går, ellers har det vært rolig. Dette var veldig beleilig da vi akkurat driver og selger huset vårt og har kjøpt et nytt. Man kan se det var perfekt timing, sier 26 åringen, som gleder seg til å nedbetale huslån.  

Skal du finne på noe mere gøy for premien?
- Jeg skal dele ut litt til familien også, selvfølgelig. De må også få en liten del av moroa, sier Askøyværingen avslutningsvis. Han ønsker å være anonym. 

Flax hele jula

MillionFlax koster 25.- og som du sikkert har skjønt, kan du vinne opp til en million kroner men også mange andre pengepremier. Fysiske MillionFlax-lodd (eller GrseFlax-lodd) og Kalender-display for Flaxlodd, slik at du kan får din egen kjempestore Flax kalender med ett MillionFlax bak hver luke, får du hos din kommisjonær.

Vinnersannsynlighet toppremier:

  • MillionFlax 1:600.000.

  • GriseFlax (fysisk) 1: 343 750

  • GriseFlax (digitalt) 1: 333 333

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler