flax

Gå for moro og drømmer i sommervarmen

Liker du kjapp spenning? Koser du deg med å skrape Flax, alene eller sammen med venner? Nå er nye MillionFlax ute.

FLAX: Har du flaks? Har du MillionFlax? Prøv lykken i dag. Du kan vinne opp til en million.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:8. juni 2018Endret:2. januar 2023

De nye kule MillionFlax jubileums-loddene er for deg som liker å prøve lykken. På stranda, på trikken, i lunsjen på jobben, eller sammen med familien eller gode venner.

Hva hadde du brukt en million til i dag? Betalt ned gjeld og laget en bufferkonto? Kjøpt ny båt, bil eller motorsykkel? Kastet deg på første fly til Maldivene eller Seychellene? Spandert ni-retters middag på kjæresten på nærmeste Michelin-restaurant? Uansett hva du hadde valgt er det gøy å drømme, og MillionFlax holder drømmen levende.

MillionFlax kan gi deg millionærstatus i løpet av noen få sekunder. Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet!
Skrap når og hvor som helst.

Det nye MillionFlax-loddet kan du spille her

Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler