flax

FlaxMillionær: Hadde du delt?

Hva gjør du hvis du får et MillionFlax-lodd av en venn og vinner en million? Deler du?

VILLE DU DELT? Gir du bort MillionFlax-lodd kan en venn bli millionær, og får du ett kan du bli millionær. De fleste deler premien, men ville du delt?
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:8. juni 2018Endret:2. januar 2023

Hva hadde du gjort om du fikk 1 million kroner i gave av en kompis i form av et MillionFlax-lodd som viste seg å være et vinnerlodd?

Hadde du delt?

Mange har en æreskodeks om å dele premien med den man har fått Flax-loddet av. Nordmenn er i hovedsak gavmilde og rause, også når de vinner. Mange deler noe av premien sin med slekt og venner. Flax er en av de mest populære gavene vi har, og blir ofte brukt som påskjønnelse, bordkort og vennegaver.

En gave for alle

Et Flax-lodd kan vise seg å være en perfekt gave til en du er glad i. Det passer til hvem som helst, og er i tillegg en ganske budsjettvennlig gave. Spesielt hvis man tenker på hva man kan ende opp med å få for loddet...

Har du lyst til å prøve?

Du kan prøve Million-Flax jubileums-edition på mobil her!

MillionFlax får du digitalt eller hos Norsk Tipping-kommisjonærer.

Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler