flaxvinnerhistorie

Kjøpte fire lodd, vant 1 million kroner: - Snakk om bonus

En mann fra Tønsberg satt med fire MillionFlax-lodd i hånda torsdag kveld. Ett av loddene gjorde han til Flax-millionær.

FLAX: Bonusfeltet gjorde Tønsbergenseren 1 million kroner rikere.Pie-Christine Skagsoset Norseng
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:1. februar 2019Endret:2. januar 2023

Torsdag 31. januar kjøpte en mann fra Tønsberg fire MillionFlax-lodd. Kona fikk gleden av å skrape loddene, men ga loddene videre til mannen for en dobbeltsjekk.

 - Ingen av oss trodde riktig på hva vi så, forteller 56-åringen fra Tønsberg. 

Tre like symbol dukket nemlig opp i bonusfeltet på loddet. De tre symbolene viste seg å være 1.000.000 kroner. 

- Datteren min fikk den første telefonen. Hun kom og hentet loddet for å ta det med til kommisjonæren, sier Tønsbergmannen. 

Mannen forteller videre at han skal dele noe av premien med barna, men også fylle på egen kunstsamling. 

- Jeg kjøpte loddene kun for moro skyld, og jammen ble det moro da vi innså at det var 1 million kroner i premie, avslutter MillionFlax-vinneren. 

Vi gratulerer!

  • Skrap frem tre like beløp og du vinner beløpet! Skrap når og hvor som helst.

Skrap MillionFlax her 

(Vinnersannsynlighet toppremie er 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler